Ja, tack – packa ihop och skicka till mig bums.

Ja, tack – packa ihop och skicka till mig bums.

J ag har inte gjort några önskerum på ett bra tag nu, så jag tänkte att det var dags. Och idag baserar jag rummet dels på Vladimir Dubkos fina tavla (som jag nu vet finns hos ), dels på en soffa jag haft svårt att glömma ända sedan jag såg den första gången. Den heter Portland och kommer märkligt nog från och den är faktiskt inte så farligt dyr för att vara en soffa men Marks & Spencer skeppar inte möbler internationellt (vilket nästan är skönt för annars hade jag kanske blivit tvungen att slå till…).

Det fina skåpet är från , bordet hittade jag hos , krukorna är från och lampan från Jeremy Cole finns hos . Eames gungstol känner ni igen och kuddarna är också Eames från .

Translation: This is how I wish my living room looked right now. The sofa is an obsession of mine, I wish M&S shipped internationally.

#Etiketter
Svenskt Tenn

11 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Tittar man på de små rutorna under inlägget om tidigare önskerum ser man att din stil är väldigt tydlig: grått, grönt, brunt. Kul att man kan ha en stil men ändå lyckas komma fram till flera mycket olika önskerum..

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Anna: Sant, åtminstone är det så just nu – det går lite i vågor. För tillfället vill jag kasta ut det mesta färgglada jag har hemma…=)

   0
 2. Lina

  Hej, det här har inget med ditt inlägg att göra, men jag tänkte bara tacka för alla fina spotifyplaylists du knåpat ihop. Hade några enstaka men gjorde ett ryck för nån dag sen och samlade på mig alla. Fantastiskt vackra och härliga!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Lina: Åh, vad kul! Snart är det dags för en ny också!
   [room] by sofie: Min med!
   Cookie cutter: Yes, I know – I still have hard time accepting that the sofa isn’t mine… =)
   Jenny: Akta dig, en vacker dag kliver jag bara in och börjar inreda!

   0
 3. [room] by sofie

  Gillar hörnskåpet!
  Skulle gärna blanda upp det med moderna möbler! Det är min favoritmix 😉

  Kram Sofie

  0
 4. Cookie Cutter

  I’m with you on the sofa! It’s so lovely! The cushions with simple prints are nice too!

  0
 5. Jenny

  Så. Jäkla. Fint. Du är bäst Maria! Kom och inred mitt hus why don’t you=)

  0
 6. Miss Goofy

  Åh den där soffan! Någon får gärna skicka hem den till mig med, älskar’t!

  0
 7. www.soffa.me

  Gillar gungstolen från Eames… en designklassiker som inte vore fel att ha dock lite dyr just nu..

  //Henke

  0
 8. Gerd Hector

  Så snyggt det blir när man blandar stilar t.ex det fina soffbordet från Karibakka i Sölvesborg. Toppen!

  0
 9. Pingback:Svart/brunt/grått/vitt | Tsoydesign

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


best-cooler.reviews

солнечные очки

двухконтурный газовый котел