Banner
Råa betongväggar - inte konstigt att jag faller!

Råa betongväggar - inte konstigt att jag faller!

B

& B Italia är ett företag som jag har rätt dålig koll på och därför egentligen inte förknippar med något särskilt förutom kanske ganska personlighetsbefriad “loungeinredning”. Första intrycket av hemsidan motsäger inte direkt det (man måste stänga av musiken, annars blir man sönderloungad). Därför blev jag rätt förvånad när jag hittade två inlägg hos Solid Frog med fantastiska bilder från just dem. Har de  hakat på tåget med ateljétrender och bohemiska konstnärslyor eller är det jag som bara har missuppfattat hela varumärket, tro? För sån här inspiration önskar jag att fler möbelföretag bjöd på…

Möblerna ser väl ut ungefär som jag tänkte mig, men vilken skillnad det gör att se dem i miljöer med lite själ i!

Möblerna ser väl ut ungefär som jag tänkte mig, men vilken skillnad det gör att se dem i miljöer med lite själ i!

En annan typ av bild som går i en monokrom färgskala.

En annan typ av bild som går i en monokrom färgskala.

Se fler bilder hos Solid Frog – här och här – och njut!

Translation: I had this idea that B&B Italia just made streamlined and somewhat boring lounge furniture, but these amazing images has convinced me to be a little more openminded.

#Etiketter
B&B Italia

2 kommentarer

///////////////
 1. Dufvans Shabby chic & antikt

  Hej, Såg din sida genom Allt i hemmet och det ska bli spännande att följa dig.
  Trevlig Valborg
  Dufvans Shabby chic & antikt i Göteborg

  0
 2. em!

  älskar dörren och tavlan!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


granit-sunrise.com.ua/bruschatka