Banner
Husformade fönster!

Husformade fönster!

L

äckra arkitekturbilder sparar jag alltid ner i en mapp på datorn. Jag föreställer mig att jag någon gång i livet ska bo i ett hus som byggts just för oss, och när den dagen kommer är jag onekligen beredd. Att det kommer att bli en tuff match att kombinera alla roliga, galna, snygga lösningar som jag sparat får bli den stackars arkitektens huvudvärk, haha.

Japanska arkitektbyrån Suppose Design Office hittade jag via Desire to Inspire och de gör precis sånt jag gillar. Kombinerar betong med trä, ganska kantiga byggnader utan krusiduller med en liten gnutta Eames-känsla i. Yum!

Det ser nästan ut som att flera hus byggts inuti ett större.

Det ser nästan ut som att flera hus byggts inuti ett större.

Betong, betong, betong.

Betong, betong, betong.

Ett annat hus i huset.

Ett annat hus i huset.

Translation: I like Japanese architects Suppose Design Office. The way the blend concrete with wood is delicious.

3 kommentarer

///////////////
 1. Sofia

  Vilket häftigt hus! Måste spana in arkitektbyrån för att se mer!

  0
 2. Inredning hos nord

  Vilka grymt härliga och annorlunda fönster! Me like! Även råheten i betongen är något som tilltalar mig.
  Tack för en inspirerande blogg.
  /Helena

  0
 3. Ragnhild

  Jeg har faktisk nettopp oppdaget dette huset, og det er allerede et av mine absolutte favoritter! Elsker lyset, materialene og enkeltheten.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.top-obzor.com

fiat.niko.ua