De här godsakerna serverades inte på min fest, men visst vore de härliga på ett midsommar- eller nationaldagskalas? Bild från Hostess with the Mostess.

S

å ja – nu är releasefesten för avklarad! Det blev supertrevligt, duktiga Magda spelade skivor, vi bjöd på rosévin, frozen strawberry daiquiries och passionsfrukts- och hallonmousse och jag minglade runt på i mina skyhöga skor kvällen lång för att hälsa på alla härliga vänner som var där. Superskönt att boken är klar, lanserades och i handeln nu (lite i förväg, haha) och på onsdag förmiddag nästa vecka kan ni också höra mig i om inget oförutsett inträffar!

Stort tack till alla som hjälpt mig med boken, och så klart ett stort tack till er bloggläsare som grattat också! från festen.

Translation: Yesterday I had my book launch party and it was a success with lovely drinks, lovely friends and very high heels.

4 kommentarer

///////////////
 1. Rebecca

  Idag fick jag hem din bok på posten, så himla glad! Ska läsas när dottern lagt sig för kvällen.

  Grattis!!!

  0
 2. Rebecca

  Gissa om jag blev glad när jag såg boken liggandes i min brevlåda imorse, ska sträckläsas ikväll när dottern sover sött!

  Grattis!!!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.showroom-kiev.com.ua

https://karter-kiev.net