Banner
Maison Martin Margiela-lampan till vänster, Robins hemmagjorda variant till höger.

Maison Martin Margiela-lampan till vänster, Robins hemmagjorda variant till höger.

I

dessa limited edition-tider är det inte allt lätt att få tag på saker innan de tar slut. Den fina lampan från Maison Martin Margiela har jag varit sugen på sedan jag såg den första gången, men jag har inte haft vägarna förbi Paris på länge och har därför inte kunnat slå till på en. Robin Klang har också varit sugen, men när den tog slut överallt visade han prov på betydligt större driftighet än jag – han gjorde en egen version! (Och jag tycker detta är smått genialt, så jag är glad att jag fick visa upp det!)

Bilden ovan är tagen innan hål för sladden borrats, men idén är simpel – en tvåliters rosévinsflaska från Systembolaget, lampsockel och övriga eltillbehör och en vit skärm och vips, en Margiela-look-a-like är skapad! Smart och lätt att variera om man vill göra en helt egen version istället för att gå på Margiela-looken.

Och psst, jag har blivit lovad att få visa upp lite bilder från Robins övriga lägenhet när de sista bitarna fallit på plats, så håll utkik!

Translation: I’ve craved the lamp from Maison Martin Margiela since it was released, but I haven’t had the chance to go buy one in Paris (since it’s not exactly next door). Fashion blogger Robin Klang had the same problem, but since he’s much craftier than me he just went ahead and made one himself. Awesome!

6 kommentarer

///////////////
 1. Sandra | Inspirera Mera

  Klockrent!
  Trevlig helg

  0
 2. S

  oho, en sån ska jag också göra! Frågan är bara var den ska få bo… och hur katten man borrar i glas?

  0
 3. MiaShopping

  Snyggt! Riktigt kul att få se fler bilder från Robin sen.

  0
 4. Anna

  Nu börjar det bli examenstider. Minns att du gjorde en lite present-förslag-kollage-tips förra året inför allt firande. Kanske dags igen..?

  0
 5. Anna-Malin

  Den idén gillade jag, mycket!!
  Tack så mycket för tipset!

  //Anna-Malin

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


защита днища автомобиля

подушки ортопедические купить