Banner
Krispigt och syrligt!

Krispigt och syrligt!

Inte för att jag skulle komma på tanken att inreda i lime, blått och grönt själv, men det är onekligen oerhört vårfräscht. Och en sån här fantastisk dag som vi haft i Stockholm (äntligen!) får man liksom lust att smitta hela hemmet med samma ljuvliga energi. Men för tillfället får det räcka med att jag åt lunch i solen på redaktionens takterrass med utsikt över hela huvudstaden – mitt hem får förbli “ovårigt”… Den fina bilden hittade jag hos MadeByGirl där det finns massor av andra bilder från samma hem.

Translation: I would probably never choose this colour scheme myself, but I do find it pretty on a perfect spring day like this one.

2 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Hej!
  Jag ville bara skriva och berömma dig för boken “Dagens outfit”. Jag började läsa den igår och har svårt att lägga ifrån mig den. Den är väldigt välskriven och du tar upp så många sidor av ämnet. Dessutom gör det att man känner ett riktigt jävlar anamma när man läser.
  På samma gång som jag vill läsa ut den NU så vill jag ha den kvar. Så bra är den!

  Bra gjort!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jenny: Åh, vilket fantastiskt fint beröm, nu gjorde du min dag! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ner det i en kommentar!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


купить систему автоматического полива