Banner
Lampan Favourite things – och så här skulle jag också vilja ha den!

Lampan Favourite things – och så här skulle jag också vilja ha den!

P

rylar har jag gott om och hur jag ska förvara (eller visa upp) dem är ett ständigt dilemma. Lampan Favourite things är en alldeles strålande idé som bokstavligen belyser dina (små) favoritsaker. Den är designad av kvartetten Chen Karlsson, som jag också intervjuat nyligen och som jag tror vi kommer se mer av framöver.

Jag har liksom inte riktigt kommit på vad jag skulle lägga in lampan om den var min, men när jag såg den med små stolar i det här hemma hos-reportaget hos Bloesem blev jag plötsligt våldsamt sugen på att göra något liknande…

Translation: I really like the Favourite things lamp but hadn’t really figured out what to put in it. And then I saw this at home shot from the designers and realised that I’d love to do the same thing – put tiny chairs in it!

#Etiketter
Chen Karlsson

4 kommentarer

///////////////
 1. Rebecca

  Läckert med de små stolarna! Om jag hade haft en sån lampa hade jag nog bytt grejer typ varje dag. En oändlig rad av varianter sträcker ut sig i mitt huvud! Kan du inte göra ett blogginlägg som hetsar folk till att fota SINA lampor med prylar i och skicka dem till dej?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Rebecca: Haha, det är en underbar idé – frågan är bara hur många som faktiskt äger lampan än eftersom den är sprillans ny på marknaden? Men känner du någon som har den – be dem fota och skicka hit!

   0
 2. Pingback:Thérése blogg name Vill ha

 3. Cammi

  Vilken kul idé 🙂

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.steroid.in.ua/products/klenbuterol

https://velotime.com.ua

www.bestseller.reviews/five-top-car-seat-strollers-combo-for-maximum-convenience/