Banner
Jag är sugen på den blåmönstrade muggen.

Jag är sugen på den blåmönstrade muggen.

P

å papperet är Indiska och Jade Jagger en perfekt kombination – hon är som gjord för att vara ansikte för bohemchict mode med orientinspiration. Dessutom är hon fantastiskt snygg utan att vara varken purung eller modelllång-och-smal. I måndags var jag på releasefesten för samarbetet och även om jag smet innan huvudpersonen dök upp eftersom jag skulle på middag och konsert så hann jag i alla fall spana in samarbetet på nära håll. (Dock glömde jag kameran hemma, så nu blir det Hipstamatic-bilder för hela slanten…Spana in tydligare bilder hos Indiska.)

Tallrikarna såg superfina ut upphängda tillsammans på en vägg, men kräver ett väldigt specifikt typ av hem för att komma till sin rätt var för sig. Hade jag haft en sommarstuga hade de gärna fått följa med dit, men hemma hos mig passar de inte.

Tallrikarna såg superfina ut upphängda tillsammans på en vägg, men kräver ett väldigt specifikt typ av hem för att komma till sin rätt var för sig. Hade jag haft en sommarstuga hade de gärna fått följa med dit, men hemma hos mig passar de inte.

Eftersom jag inte hann se henne live fotade jag en affisch, haha.

Eftersom jag inte hann se henne live fotade jag en affisch, haha.

Kollektionen presenterades på ett roligt sätt, med modeller som satt in små installationer. Hängmattorna i bakgrunden var superfina, jag önskar att jag hade träd att hänga dem i.

Kollektionen presenterades på ett roligt sätt, med modeller som satt in små installationer. Hängmattorna i bakgrunden var superfina, jag önskar att jag hade träd att hänga dem i.

Och stora lyktor.

Och stora lyktor.

Överlag är modekollektionen inget för mig alls, jag är ju inte bohemchic för fem öre. Men för de som vanligtvis shoppar på Indiska är det säkert en succé, för plaggen såg fina och välarbetade ut. Inredningen är verkligen optimal för “sommarstugestilen”, och gillar man House Doctor och andra mönstermixare passar detta perfekt in. Jag blev sugen på att köpa en mugg eller två, eftersom jag har en vision av att en dag ha ett helt skåp fullt med udda koppar och muggar i blått. Vi får väl se.

[poll id=”41″]

Translation: Jade Jagger has made a collection for Swedish brand Indiska.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.best-cooler.reviews

velomarket.org.ua