Banner
Någon gång ska jag ge mig på cupcakes...

Någon gång ska jag ge mig på cupcakes...

A

ntar att sjuttonde maj betyder Norges nationaldag för de allra flesta, men hemma hos betyder det födelsedag istället. Maken fyller år, vilket innebär en anledning för mig att visa den här underbart gulliga bilden från matstylisten Marlein Overakker! Jag har aldrig testat att baka cupcakes, men jag är nästan löjligt sugen på att köpa diverse tillbehör och börja experimentera! Men inte ikväll – istället blir det paj på de hemmaodlade rabarberna!

Translation: Husband’s birthday and a very good excuse to bake something sweet. Not cupcakes this time though, I’m making a rhubarb pie instead.

3 kommentarer

///////////////
 1. Bodil

  Om du gillar cupcakes har du väl inte missat Eva Blixman!? Hon gör de mest fantastiska skapelser…

  http://blixman.blogg.se/category/cupcakes.html

  0
 2. Nina

  Hejsan! Då får vi väl hoppas att ni haft en supertrevlig dag idag :)! och när du ändå nämner rabarber, snääälla kan du inte lägga upp ditt recept på det? jag har 2 stjälkar (?) som ligger i kylen och jag har ingen aning hur man gör rabarberpaj 😀 .. kram!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Nina: självklart! Har det hemma så det får bli i kväll eller i morgon, men det kommer inom kort! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Наш полезный интернет-сайт про направление Суставер купить https://steroid.in.ua/products/sustaver