Banner
Yttepyttesmå bilder på LivingETCs hemsida – inte så bloggvänligt.

Yttepyttesmå bilder på LivingETCs hemsida – inte så bloggvänligt.

P

ysselsidorna i LivingETC är ofta inspirerande – det handlar mindre om att vara händig och mer om att komma på smarta idéer, vilket passar mig. Reportaget ovan till exempel, där man inte alls behöver klara av att bygga en hel byrå utan tanken är att man ska ta sin tråkiga IKEA- eller loppisfyndade byrå och ge den en makeover. När jag såg reportaget fastnade jag direkt för lösningen till vänster, bokstäverna och de grova hjulen under är riktigt snygga!  Det var enbart den jag tänkte blogga om, men de kreativa människorna på LivingETC har visst inte tänkt på oss bloggare så bilderna var så pass små att jag fick visa två varianter istället… Här kan du se hela reportaget med beskrivningar och allt.

Translation: I love the DIY pages in LivingETC, but here’s a request from a humble blogger – please provide bigger pics on the website so we can show your great stuff in a better way!

#Etiketter
IKEALivingETC

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.booker.in.ua/