Banner
Jag glömde kameran hemma, men iPhonen funkar ju den med...

Jag glömde kameran hemma, men iPhonen funkar ju den med...

E

n riktig drömhelg har jag haft – vilket väder! Jag och maken hade sedan länge bokat in en myshelg och så slumpade det sig så härligt att vi fick rekordvärme och sol. Först åkte vi ut till Njuta spa för massage och privat bubbelbad utomhus med utsikt över vattnet, sedan checkade vi in på Hotel J och slank ner till restaurangen för en sen lunch innan vi däckade i solstolarna på hotellets gräsmatta i några timmar. Sedan trerätters på samma restaurang på kvällen – fantastiskt härligt! Att semestra i sin egen stad är klart underskattat!

Min lunch och min middag – båda från havet.

Min lunch och min middag – båda från havet.

Jag strösslar ju inte direkt med bilder på mig själv i bloggen, så det är kanske dags att göra ett undantag. Men det är så klart maten jag vill visa – så himla gott!

Sedan tog vi en omväg till Gustavsberg innan vi åkte hem, och jag gick direkt på jakt efter en Adam till min blå samling. Men det gick lite snett, skulle man kunna säga:

Möt Eva. Inte så blå.

Möt Eva. Inte så blå.

Det visade sig att andrasorteringen av Adam faktiskt var för dålig – glasyren var utrunnen eller smetig. Det måste med andra ord vara betydligt svårare att få den blå färgen snygg än den röda, för de (få) ex av Eva som fanns var nästan perfekta. Så jag kunde inte lägga band på mig själv utan slog till på en Eva med assiett istället – man kan inte få för många koppar, right? Tyvärr fanns det inga tekoppar utan det blev en kaffekopp istället, men oj så snygg den är!

Min blå samling har ju dock kommit igång den också:

En Mon Amie och en Spode.

En Mon Amie och en Spode.

En (eller faktiskt två) Mon Amie och en Spode, fyndade till riktigt bra priser, finns nu här hemma. Jag får väl helt enkelt inse att med mina Zebrakoppar och min Bersåskålar så har jag rena regnbågen hemma i skåpen – så Eva passar nog rätt bra in trots allt.

Translation: I’ve had an amazing weekend, with spa, a night at a hotel by the sea and some porcelain shopping.

3 kommentarer

///////////////
 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Vilken härlig helg. Och de där härliga retromotiven från Gustavsberg är verkligen läckra.

  0
 2. simplicity

  Så himla härligt! Ser fantastiskt ut! Nu blev jag sugen på skaldjur och ett glas vitt till ikväll. Ingen ordning på jobbdagar och inte nu när sommaren är här.

  Härlig känsla 🙂

  Kram Jannice

  0
 3. Pingback:3,5 timmar senare… | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.aqua-room.com.ua/promyshlennaya-vodopodgotovka/prom-osmos/

Примобол