Banner
Mysig matplats med pinnstolar och vedförvaring.

Mysig matplats med pinnstolar och vedförvaring.

B

admöjligheter är ju ett måste på sommaren och även om jag aldrig skulle byta tillbaka till vår gamla lägenhet nu när vi bor i villa så saknar jag faktiskt badsjön som låg fem minuters promenad från vår gamla bostadsrätt. Vägen gick dessutom genom en skog, så det var fullt möjligt att svida om till bikini, ta en handduk över axlarna och promenera iväg till sjön efter jobbet utan att behöva packa en hel utflyktsväska.

Numera bor vi visserligen bara en kvart från en sjö, men vägen går genom ett villaområde och då känns det genast som ett projekt av någon anledning. Jag hittade det fina fritidshuset ovan hos Hus och hem och till det lilla fritidshuset har ägarna fixat en smart lösning. Vi kollar in den tycker jag:

En liten trägång leder in till ett insynsskyddat hörn av trädgården...

En liten trägång leder in till ett insynsskyddat hörn av trädgården...

... där ett badkar väntar!

... där ett badkar väntar!

Perfekt för den som inte vill kosta på (eller sköta om) en hel pool, men som ändå vill ha möjligheten att ta ett svalt kvällsdopp. Jag tror inte det är aktuellt att anlägga en “badkarspool” i vår trädgård, men om vi skulle skaffa ett sommarställe som inte ligger direkt i anslutning till bad så skulle jag absolut kunna tänka mig den här lösningen!

Translation: A clever way to cool down in the backyard without having to splurge on a pool!

#Etiketter
Hus & Hem

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


biceps-ua.com/biotech-l-carnitine-100-000-liquid-500-ml.html

www.designedby3d.com