Banner
Osborne & Littles "Ponti".

Osborne & Littles "Ponti".

K ommer ni ihåg att jag skrev om en betongtapet för ett tag sedan? Då fick jag i alla fall en kommentar som tipsade om en tapet som imiterade en plåtvägg som skulle finnas på R.O.O.M. och idag svängde jag förbi på lunchen (för att reashoppa – visar senare) och kollade in den. Och ja herregud – den är fruktansvärt övertygande! Jag fattade inte ens att det var den förrän jag såg att personalen klottrat “Ta på tapeten!” på den.

Tapeten heter Ponti och är från Osborne & Little och den finns tydligen i tre färgställningar dessutom. Just för tillfället tror jag inte riktigt den passar in hemma hos mig, men om vi nu skulle få för oss att äntligen renovera gästtoan så kommer den att stå högt på önskelistan. Sjukt cool!

Translation: Today I saw Osborne & Littles metal-look a like wallpaper and it’s SO believable I almost didn’t realise it was a wallpaper!

3 kommentarer

///////////////
 1. idajosefina

  shit vad cool!!

  kanske inte det första man tänker på när man skall tapetsera om hemma, men det hade verkligen varit riktigt riktigt fräckt! 🙂 Jag gillar starkt!

  0
 2. Emma

  jättesnyggt! Vet du vart man skulle kunna få tag på en äkta plåtvägg i denna stilen?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Emma: Tyvärr inte, men testa att fråga på närmaste bygghandel – kanske de har några tips? Lycka till!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Креатин олимп