Banner
  Bra uppmaningar att hänga väl synligt...

Bra uppmaningar att hänga väl synligt...

Roar ni er bra på egen hand? Jag får erkänna att jag verkligen är ett barn av min tid, som tillbringar mycket tid framför dator/dvd/tv/stereo och så vidare. Och samtidigt vill jag ha ett sommarhus – där det så klart inte kommer att finnas samma mängd bekvämligheter och samma utbud av förströelser som hemma. Det tål att kluras på vad man är för typ av person ibland, och jag önskar faktiskt att jag var lite pyssligare och mer kreativ även vid sidan om bloggen (som ju kräver el, internet, dator och program…).

Affischen ovan är kanske en bra start? Något att kasta ett öga på de där dagarna när man känner sig rastlös och per automatik slår på tv:n? Jag behärskar ju i alla fall “bake cake” och “drink tea” numera…

Hur sysselsätter ni er helst om tv/dator inte får räknas?

Translation: I think this poster really says it all, and I should probably have one to remind myself to do other things than just watch tv at night…

#Etiketter
Keep Calm Gallery

9 kommentarer

///////////////
 1. Melinda

  Haha, det har faktiskt hänt att jag spelat kazoo. Och spelat in det, flerstämmigt. Men något jag önskar att jag la mer energi på såna där dagar då man råkar hamna framför tv:n är musiken. Skriva körarr, arbeta med låtarna i mitt band.

  0
 2. Malin

  Hej! Vad använder du för fotoprogram när du gör dina collage?

  mvh//malin

  0
 3. Emilia

  Snygg affisch! När tv och datorn är avslagna virkar jag små figurer. Du kan se dem på min blogg. 😉

  0
 4. stina

  Får jag fråga vad du betalade för din Pistillo ?
  Mvh stina’
  ps såg du jakob hellman på tv o vad tyckte du isf ?

  0
 5. Annie - PD

  Det som gäller är bokläsning och trädgårdsarbete. Sen är det förstås ständigt pyssel inuti huset – så kul 😀

  0
 6. Johanna

  Hittade dom fantastiska skålarna du hade köpt i Dalarna på myrorna i Örebro. Dom hade dom i flera olika storlekar.
  Så om du gillade dom så vet du att det finns en mellanstorlek och en liten storlek på dom också 🙂

  0
 7. Annika

  Hej Maria! SÅ rolig affisch! Min favoritsysselsättning förutom tv/dator är att läsa smaskiga inredningstidningar med snygga foton! Annars ville jag mest bara passa på att berömma din roliga och inspirerande blogg som jag brukar hänga på rätt ofta. Hittar alltid massor av bra inspiration här och dessutom är dina inlägg alltid underhållande. Tur för oss läsare alltså att du lägger ner rätt mycket tid på just “dator” iallafall ; ) Det här inlägget fick mig förresten att skämmas lite över hur ENORMT mycket tid man lägger ner framför tv:n/datorn… Definitivt dags att baka mer kakor och dricka mer te!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Melinda: Gud, jag blev nu tvungen att googla vad Kazoo egentligen är! =)

   Malin: Photoshop!

   Emilia: Handarbete! Jag är imponerad.

   Stina: Åh, hmm. Jag köpte den på 50% på ROOM, så vad kan den ha kostat? 4000 kr kanske? Minns faktiskt inte riktigt, men 50% av ordinarie i alla fall. Och nej, jag såg inte Jakob.

   Annie: Jag är med dig på två av tre – är hopplös i trädgården…=)

   Johanna: Åh, skoj! Skulle gärna hitta fler av dem, de är ju otroligt coola! Tack för infon.

   0
 8. Pingback:Dagens riktiga önskerum | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://agroxy.com

www.agroxy.com/elevators/Nikolaevskaya-obl/vista-k

Нашел в интернете важный веб портал со статьями про купить дом в закрытой территории crystalforest.com.ua