Banner
Enkel men snygg bordsplacering!

Enkel men snygg bordsplacering!

Päron kan man ha till mycket, bland annat till placeringskortshållare, visar det sig! Den fina bilden hittade jag i ett blogginlägg som förstås också är proppfullt av toksöta bröllopsbilder och den får illustrera något helt annat – nämligen att jag nu tar en paus redaktionsarbetet här på ELLE och drar iväg till Formex! Någon heltäckande rapportering blir det nog inte, det gör andra så mycket bättre, utan istället tänkte jag på sedvanligt Tsoydesignmanér framför allt visa favoriter och sånt jag själv blir inspirerad av. Kul ska det bli i alla fall!

Translation: I’m going to Formex fair today, should be great fun! (And the photo is just a clever way to use pears, that’s all.)

#Etiketter
Formex

3 kommentarer

///////////////
 1. Inspirera Mera

  Vad roligt, ser fram emot att läsa vad du tycker om mässan!

  Svar:
  Tack för gratulationen på min födelsedag!

  0
 2. studio karin

  Ser också fram emot rapport, jag var själv där och vi verkar alla ha sett olika saker :))) Jag är ny i bloggvärlden och hittar till nya fina sidor varje dag – får jag lägga dig som bloggtips hos mig? (jag är inredningsarkitekt som skriver om mina jobb, mitt hem och allmän inspiration…)

  vänligen
  karin

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


salon-svadebny.com.ua

Был найден мной интересный web-сайт со статьями про дизайн проект дома.
Пресс для пиццы