Banner
Fina rutiga kuddar och härliga platsbyggda bänkar.

Fina rutiga kuddar och härliga platsbyggda bänkar.

M

artina Haag skrev en rolig krönika en gång om hur hon alltid drömde om att bo i en fyr vid ett stormande hav (iklädd mysiga stickade tröjor osv) på hösten, och jag skriver totalt under på det där höstromantiserandet. Fyren skulle jag gärna flytta in i, havet = ja tack och de stickade tröjorna ligger ju i garderoben och väntar.

Precis som när det gäller sommarstugestil känns det som att hösten lockar fram oväntade stilsidor hos mig. Som det lite mer preppy, rutiga, präktiga. Robust och mysigt, liksom. Bilden ovan är inte riktigt klockren, det är för lite färgkontraster och för ton-i-ton alltihop – men den mysiga hörnan med dynor, kuddar och (förhoppningsvis) en fin utsikt sätter jag upp på önskelistan direkt. Via The city sage.

(Och om ni tycker jag är tidigt ute med höstsnacket kan jag ju bara meddela att jag ägnar mina arbetsdagar den här veckan åt att titta på modet för nästa vår!)

Translation: I can’t help falling for the plaid patterned, cozy kind of autumn decor like the pic above this time of year.

2 kommentarer

///////////////
  1. LillaMy

    DEt känns faktiskt bra att hösten är lite på intåg.Tända ljus och mörka, svala kvällar.Bordet på bilden skulle jag mer än gärna äga 🙂

    0
  2. Ida

    Jättemysigt i tanken, men jag besökte en fyr förra helgen och kan säga att själv skulle jag tröttna på den där blåsten efter bara några timmar… 😀

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


crystalforest.com.ua/