Banner
Hang it all i limited upplaga.

Hang it all i limited upplaga.

M in fascination för all things Eames har faktiskt inte inkluderat Hang it all tidigare – även om jag sett den i färgglada hem och tyckt att den sett fantastisk ut så har den aldrig riktigt varit aktuell för mig. Förrän nu då. Ni kanske redan sett denna rackare som cirkulerat på bloggar de senaste dagarna – det är alltså Vitras limiterade produkt för 2010, en Hang it all i valnöt. 249 dollar frakt tull (eller är det någon av er som vet om den finns i en europeisk webbshop?) och dessutom måste man bestämma sig relativt snart eftersom den dels bara finns i ett begränsat antal, dels slutar den säljas om fem månader. Gulp!

Update: Tack vare superserviceinriktade personalen på Nordiska galleriet har jag nu fått reda på att valnötshängaren tyvärr inte kommer att gå att köpa i Europa eftersom det inte är den europeiska producenten som gör den utan den amerikanska. Den går som sagt att köpa online både här och var, men tyvärr måste man alltså räkna med att sa på frakt och tull också. Hmmm, vi har fem månader på oss att spara ihop pengar hörni!

Translation: I’ve never really been a fan of Eames’ Hang it all, until now. This limited edition in walnut is absolutely gorgeous.

10 kommentarer

///////////////
 1. Linn

  Håller med, den fick en helt ny karaktär i valnöt! Du gillar inte Normanns “Hang on”. Tycker själv den är snäppet coolare =) Om man nu är i behov av en hängare…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Linn: Åh, kul att du påminde mig om Hang on – den hade jag helt glömt! Den ÄR cool (och betydligt billigare) – men jag tror nog valnöts-Hang it all vinner matchen i mina ögon. Sedan kan man diskutera mitt behov av hängare, det är väl inte direkt överhängande (haha), men ibland går form före behov… =)

   0
 2. Christer

  Hej

  Du kan prova Nordiska Galleriet där ska den gå att köpas!

  Lycka till på jakten!

  Mvh
  Christer

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Christer: Åh, det är ju runt hörnet från jobbet – då måste jag gå dit och kika. Tack för tipset!

   0
 3. Marianne

  Å, den skulle vært i eik og jeg hadde vært forelsket også 🙂

  0
 4. Jenny

  Åh, den skulle göra sig fantastiskt bra i vår hall. Sååå fin!

  0
 5. InneoUte-Malin

  Tokfin! Nästan värd sitt pris. 🙂

  0
 6. Maria

  åååh verkligen drägel! Gud va fin den är!

  0
 7. Ellen

  Hej Maria,

  Nu ska du höra. Jag älksra nämligen den här versionen av Hang-it-all och bestämde för att gå till botten med hur jag kunde få tag i den.

  Tyvärr kommer den bara säljas i USA, webshoparna vägrar och skicka den till Europa. Jag ringde till Vitra för att fråga om de visste varför och det är pga lag. Vitras lag faktiskt. Det finns nämligen två produsenter av Eames, och Vitra äger den Europeiska marknaden och Herman Miller den Amerikanska. De två har inte något med varandra att gära.

  Så synd att det är Herman Miller som har fått den här fina ideén och inte Vitra.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://teplostar.kiev.ua

детское одеяло купить