Blekt trä, svart, vitt och grått.

Blekt trä, svart, vitt och grått.

E

tt tag nu har jag saknat inspiration att snickra ihop önskerum, men nu när sommaren är över och man inte bara drömmer om svala pooler och läskande drycker så börjar lusten att inreda rinna till igen! Så det får bli ett önskerum idag – baserat på blekaste trä och monokroma kontraster.

På bilden ser ni ett , ett , en , en , en randig , en mönstrad , en grå och en väggskulptur som jag googlat fram – men liknande finns på om man söker på C Jeré (som står för Curtis Freiler och Jerry Fels och som låg bakom massor av fantastisk väggkonst på 1960-talet).

Translation: i haven’t really had any inspiration to make collages during the summer, but now (when I’m able to think of other things than pools and cold drinks) I’m starting to feel the urge to decorate again so here’s a bunch of stuff I really like right now.

#Etiketter
Svenskt Tenn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


У нашей организации интересный веб сайт про направление 220km.net.
Предлагаем https://danabol-in.com у нашего менеджера.
www.rbt.com.ua