Banner
vtwonen, inte det senaste omslaget dock.

vtwonen, inte det senaste omslaget dock.

Holländska tidningar har jag ju inte järnkoll på direkt, men idag fick jag (via haus maus) tips om en inredningstidning som ser väldigt intressant ut. vtwonen heter den och “wonen” betyder tydligen “levande” (enligt google translate) så jag gissar på något i stil med “levande rum”? (Någon som kan holländska som vill dementera?)

Omslaget ovan ser ut att vara precis i min smak, men även om man föredrar gulliga pasteller så finns det tydligen gott om inspiration – se bara på några av bilderna som haus maus letat upp:

Pastellkaramelligt.

Pastellkaramelligt.

Mönstrat och krusidulligt.

Mönstrat och krusidulligt.

Men även lite sobrare i pastellkulörer.

Men även lite sobrare i pastellkulörer.

Translation: I’ve never really explored the Dutsch magazines outthere, but vtwonen looks really interesting! I wish I could take a look at it, but these images say a lot about the creativity and fun decor featured in it.

#Etiketter
vtwonen

10 kommentarer

///////////////
 1. Fröken Eko

  Hejsan!

  Din blogg är en av mina favotibloggar då det kommer till inredning, du har alltid så många bra länkar och fina bilder!
  Därför tänkte jag nu att du kanske kunde vara den rätta personen att hjälpa mig med en grej 🙂 Det är så att vi håller på att renovera vårt hus och har nu kommit till dom sista rummen som såsmåningom ska börja inredas. Till trappan upp till övervåningen, och det lilla rummet där trappan kommer upp, hade jag tänkt mig mörkt trägolv, vitbetsade, grova plankväggar och sedan en fondvägg med turkos tapet, som också går ner i trappan. Problemet är bara det att jag inte lyckas hitta någon fin turkos tapet.

  I mina planeringsfantasier så har tapeten turkos bakgrund och är täckt av fåglar (kolibris eller påfåglar) och blommor i olika färger. Men jag inser att det kanske kan vara lite svårt att hitta just den drömtapeten. Därför tänkte jag alltså fråga dig ifall du har några bra tips på snygga, turkosa tapeter!?

  MVH Fröken Eko

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Fröken Eko: Groove garden från Osborne & Little kanske? Turkos med fåglar på (även om blommorna inte är i olika färger): http://axelinas.blogg.se/images/2008/040395full_12172724.jpg (den finns också i en mer färgglad variant).
   Louise Body gör också fina tapeter med fåglar: http://www.louisebody.com/wallpaper.php
   Lycka till!

   0
 2. Wiveka

  Wonen = bo

  0
 3. Benita

  Jag fick en hel drös nummer av en läsare (typ en årgång) men den är ganska ojämn. Ett fåtal nummer var fantastiska som “det vita numret” med bara vita interiörer och många gick nästan direkt i pappersinsamlingen…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ah, tack för det – bo alltså!

   Benita: Spännande att höra mer om den, men ojämna tidningar är ju faktiskt väldigt irriterande… =)

   0
 4. Linda-Maria

  Jag bor själv i Amsterdam och jobbar som fotograf. 101 Woonideeën är en annan holländsk inrednings tidning som ganska ofta har snygga reportage, mycket skandinaviskt dock.

  0
 5. Linda-Maria

  Vt står för vrije tjid som betyder fritid och wonen betyder boende, eller att bo som någon nämnde ovan.

  0
 6. Ellendellen

  Vi har den på jobbet och jag gillat den väldigt mycket. Men det verkar tyvärr vara nästan omöjligt att få tag på den i Sverige, att få en prenumeration hit verkar vara svårt också tyvärr..
  Tack för en toppen blogg 🙂
  Förresten.. om jag ska lägga mig i lite 😉 Fröken Eko, har du kollat in Intrades kollektion som heter pip? Kanske kan vara något 🙂

  0
 7. Natalie

  Alltså, jag har börjat gilla pasteller i inredning mer och mer märker jag! Inte för mycket, men ändå.. Gärna blandat med lite råare saker.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


dekorde.com/33-stoly

www.farm-pump-ua.com

Игровые автоматы