Banner
Otroligt fina färger!

Otroligt fina färger!

Kan inte låta bli att blogga om de här fina bilderna som jag hittade hos Emma – fotografen Ditte Isager kan verkligen konsten att förföra med färg och form. Önskar att jag var lika duktig på att arrangera små stilleben där hemma, men det är jag tyvärr inte. Kanske borde försöka copy-pastea någon annans, helt enkelt?

Translation: Amazing photos by Ditte Isager that makes me wish I was as good as this when it comes to arranging objects.

#Etiketter
Ditte Isager

3 kommentarer

///////////////
 1. Fröken Eko

  Hejsan!

  Jag skulle bara tacka för tapet-tipset! Både jag och maken föll ordentligt för Grove Garden och efter närmare undersökningar hittade jag den i en annan turkos nyans också, där fåglarna dessutom var färgade. Har nu också hittat en firma i Finland som säljer denhär tapeten och har just beställt hem provbitar!

  Ang. inlägget så är det nog snyggt med stilleben. Men med två katter hemma, som ju naturligtvis älskar att peta på allt som är smått, inte fastskruvat och lätt rullar ner för bordskanten, så finns det inte så värst mycket stilleben hos oss…

  /F

  0
 2. Marie

  jättefina blåa och lite höstiga färgskalor du har använt sista tiden. Lite den färgskalan jag försöker bygga upp i mitt hem. Mycket inspirerande.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


steroid-pharm.com