Banner
Gyllene accessoarer.

Gyllene accessoarer.

Klart att det finns en webbutik som bara säljer guldfärgade saker! Själv är jag en silvertjej ut i fingertopparna, det enda hemma som tydligt är i guld är min Habitatlampa, så jag kommer inte att shoppa loss. Men jag måste säga att både espressokopparna och äggkartongen från BeGolden ovan är coola! (För att inte tala om guldstövlarna…)

Translation: But of course there is a webshop with only golden things!

#Etiketter
BeGoldenHabitat

3 kommentarer

///////////////
 1. Designing good life - Sarah

  Är också en silvertjej men espressokopparna skulle kunna få komma hem till mig ändå!

  0
 2. Jill

  Jag kan också tänka mig att ha äggen i lyxigare förpackning

  0
 3. Ledighetsparadiset Solåkra

  som guldtjej är det här helt min grej. Jätte coooooolt

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Был найден мной важный блог с информацией про https://220km.net.
У нашей организации интересный портал на тематику http://220km.com.ua.
uniti.ua