Banner
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!

H

ärligaste bloggnyheten på länge – min favorittidning LivingETC har börjar blogga! Jag har köpt LivingETC nästan varenda månad sedan 2001 eller så (men i ett ögonblick av sinnesförvirring slängde jag en drös av de tidigaste vid någon flytt – ajaj, vilken miss) och tycker än idag att det är den bästa på marknaden. Att man dessutom kan hitta inspiration som känns modern i ett sex-sju år gammalt nummer tycker jag också är ett kvalitetstecken. Så jag lade förstås till Life.Style.ETC illa kvickt i min googlereader.

Ett svensktips ur bloggen – hotell Skeppsholmen.

Ett svensktips ur bloggen – hotell Skeppsholmen.

4 kommentarer

///////////////
 1. [room] by sofie

  OM jag gillar det gula bordet ;)!!! Min gula period verkar vara här för att stanna, haha!

  Kul med LivingEtc blogg 🙂

  Kram Sofie

  0
 2. thilde höök

  Bra tips på ännu en blogg att kika in på för inspiration nu när vi håller på att renovera för fullt. Tackar!

  /thilde

  0
 3. Sophie

  Tack för tipset! Å vad kul! Det e min favorit tidning oxå. Köpte senaste numret av den idag, som jag tänkte sjunka ner i soffan med senare ikväll:)

  Hälsningar
  Sophie

  0
 4. Pingback:LivingETC bloggar! | nyheterominternet.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


мазда 6 цена

Узнайте про полезный веб портал про направление защита двигателя опель.
https://misterroof.net