Banner
Det här är 400, målet är 1000....

Det här är 400, målet är 1000....

U ndrar hur knäpp jag är som blir sugen på att lära mig vika papperstranor när jag ser den här bilden? Det måste ju ta vansinnigt lång tid! (Målet var tydligen att vika alla 1000 tranorna på ett år, men det verkar kanske inte hinnas med).

Otroligt läckert “draperi” av de fina små tranorna i alla fall – tänk i ett fönster, så läckert!

Translation: Amazing paper cranes, I’m tempted to try my hands at this myself!

#Etiketter
origami

11 kommentarer

///////////////
 1. Maria

  Vilket hantverk. Otroligt fint men vilket tålamod man måste ha. Kan vara där det brister för min del i alla fall.

  0
 2. InneoUte-Malin

  En del människor har för mycket tid. 😉 Otroligt coolt!

  Snyggt Stella-kollage. 🙂

  0
 3. sandra

  det är faktiskt rätt lätt! jag gjorde tranor som dekoration till en middag och vek kanske 16 st på en kväll 🙂 bara att googla, finns massa bra och lätta tutorials på nätet.

  0
 4. Anna

  Jag vek drygt 500 tranor i vitt och guldfärgat papper och använde som bordsdekorationer istället för blommor när jag gifte mig förra året. Det blev jättefint! Jag gjorde dem i olika storlekar och de räckte till att dekorera hela festlokalen och min brudbukett. 🙂

  0
 5. Veronika

  Hej!
  Jag kanske skriver på fel ställe men jag är i behov av inredningshjälp! Har kört fast i inredandet av mitt kök, det ekar trots att jag bott här i mer än ett år nu… I resten av lägenheten har jag mycket svart, vitt, lila och grått och ganska avskalat och modernt. Vill gärna ha något liknande i köket där jag har ett svart bord och vit (fula) skåpsluckor. Har du förslag? Funderade på någon annan färg än lila så det inte blir för mycket men har inga ideer alls på vad det skulle vara. Snälla hjälp! =)
  Veronika

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Veronika: Åh, det känns ju redan som att du har en röd (eller snarare lila) tråd i ditt hem! Men lila är fint till vinrött, turkost och dimgrönt till exempel – kanske någon av de färgerna passar in?

   0
 6. Carolin / LillaTussilago

  Gud, vad fint!!

  0
 7. hem

  Å så fint!
  I regnbågsfärger också, så så vackert.
  Tack för inspiration:)
  Annaleena

  0
 8. Frida H

  Otroligt! Jag ska absolut försöka lära mig vika ett par och hänga upp i min sons framtida rum, underbart!

  Kram

  0
 9. Pingback:filaw.se » Blog Archive » Papperskonst

 10. studio karin

  Vilka coola tranor! Det här är typiskt något jag får för mig när jag är gravid, får för många pyssla-hormoner då :))) Jag virkade mormorsrutor och gjorde till filtar till mina tjejer under graviditeterna, något jag aaaaaaaldrig skulle hunnit med annars!
  Och PS, får jag tipsa Veronika också, som sökte inredningstips på kök? Jag är inredningsarkitekt med egen hemma-hos-mig blogg och inspiration, med mycket kök, och själv har jag vitt svart rosa och grått och modernt så det låter snarlikt. Om jag får tipsa här för dig Maria (?) så är det bara att kika där och hoppas du hittar något!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


designedby3d.com/product-category/star-wars/blasters/

shopvashtextil.com.ua

купить постельное белье киев