Banner
Trots att man känner igen allt på bilden från IKEAs katalog så har rummet en personlig känsla. Imponerande!

Trots att man känner igen allt på bilden från IKEAs katalog så har rummet en personlig känsla. Imponerande!

E

tt av de “fulaste” (as in “minst personliga”) sätten att inreda ett hem på måste ju vara att köpa allt från samma ställe. Eller? Det brukar i alla fall vara det som alla experter avråder ifrån – ett hem blir fint först när man plockar ihop saker från olika ställen och skapar en unik mix. Ja, ni vet.

Och jag håller ju i princip med – katalogkänsla är sällan lyckat, oavsett vilket märke man handlat från. Men så hittade jag hemmet ovan på IKEA Family live och jag måste säga att jag är imponerad över hur fint det blivit trots allt merparten av alla prylar är från ett och samma ställe. Kanske är knepet att inte köpa allt från samma hörn i butiken? Att ägarinnan till exempel blandat olika IKEA-stolar runt bordet bryter ju upp homogeniteten.

Snygga IKEA PS-skåp som jag faller för lite mer för varje gång.

Snygga IKEA PS-skåp som jag faller för lite mer för varje gång.

Inte nog med att det är inspirerande att hon lyckats inreda personligt med så mycket från samma ställe – hon bor dessutom litet!

Inte nog med att det är inspirerande att hon lyckats inreda personligt med så mycket från samma ställe – hon bor dessutom litet!

Fräscht sovrum med enkla och billiga medel.

Fräscht sovrum med enkla och billiga medel.

Sedan menar jag förstås inte att det är ett självändamål att köpa allt från samma ställe, tvärtom. Jag tror fortfarande att det blir bäst om ett hem får växa fram med allehanda ting från olika platser och tidpunkter i livet. Men jag gillar att det GÅR att snabbt inreda ett hem med billiga medel och ont om tid. Inspiration för den som just flyttat hemifrån kanske? Eller för den som precis köpt fritidshus och helt enkelt behöver göra det beboeligt utan att bli ruinerad på kuppen?

Eller för all del – inspireras av stilen, men hitta liknande prylar på andra ställen?

Translation: I’ve never been a fan of buying all your stuff in the same place. It can feel quite catalog-y, but this home – almost totally furnished with stuff from IKEA – proves that you can have a stylish home without a big budget or even a lot of stores to choose from.

#Etiketter
IKEAIKEA PS

20 kommentarer

///////////////
 1. Sofie

  Jag håller med i det du säger, det är väldigt personligt trots alla IKEA-möbler! Hon har lyckats komponera det bra.

  0
 2. Pingback:Stylish med IKEA at forreer.net

 3. Pingback:gogbotv.com - Stylish med IKEA

 4. Pingback:krumato.com » Blog Archive » Stylish med IKEA

 5. Pingback:worbilet.com » Stylish med IKEA

 6. Pingback:sonisoune.se » Blog Archive » Stylish med IKEA

 7. Mia

  Håller helt med!!

  0
 8. Maria

  Älskar IKEAs Live-sida!!

  0
 9. Linnéa

  Håller verkligen med. Jättefint och personligt trots mestadels bara ikea-grejer. Jag köpte en massa ikea i våras då jag separerade och flyttade till egen lya. Behövde många möbler snabbt och då får man mycket för pengarna på ikea. Tycker dock inte att jag bor i en ikea-katalog. Har blandat upp med en del andra saker som korgar från Rice och kuddar från Indiska. Letar dock efter ett annat soffbord som gärna får vara begagnat. Lack-bordet jag köpte var en billig nödlösning. Har blivit inspirerad av ditt stolprojekt också så stolsamlandet har börjat. Tyget till sitsarna är redan inhandlat… Kul grej annars med udda stolar från ikea.

  0
 10. Nanna

  Därför älskar jag mitt nya jobb som är på världens näst största möbelvaruhus (efter ikea såklart…) som öppnar sitt första varuhus i skandinavien i höst. Det är stoooooort och de har en massa olika märken. Allt från lyx till budget. Ex soffa från 2000 till 200 000kr! XXXLutz är det och de har anpassat sitt sortiment efter den skandinaviska marknaden och kommer ha mycket märken från här. I love it! Kan köpa massa saker från samma varuhus men i olika pris o design klasser! nice!!

  0
 11. Pingback:wiktoluego.se » Stylish med IKEA

 12. Pingback:Stylish med IKEA at mybloclot.se

 13. Pingback:evenolaw.se - Stylish med IKEA

 14. Pingback:ciendes.net » Blog Archive » Stylish med IKEA

 15. Pingback:martumage.net

 16. studio karin

  Håller helt med, man ska inte köpa allt från samma ställe. Inte ens samma årtionde (du vet när det blir danskt 50-tal rakt igenom, då blir det liksom ett möbelshowroom?) Jag håller själv på att “utrota” homogen look hemma, och IKEA är det som ligger sämst till hemma :)))

  0
 17. Karin

  Är det verkligen IKEA PS-skåp? Har för mig att de har dubbla luckor och inte bara en, som på bilden. Är nämligen ute efter ett sådant plåtskåp med en enkel lucka då jag har begränsat utrymme där jag vill ställa skåpet. Du vet möjligtvis inte var jag kan hitta liknande någonstans?

  0
 18. Karin

  Så klart, när jag letade lite mer på IKEAS sajt så hittade jag skåpet. Så det kan bli…

  0
  1. Maria Soxbo

   Karin: Jag vet, jag hade inte riktigt heller koll på att de fanns i en mindre variant, men de är ju superfina!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://topobzor.info

www.tsoydesign.com.ua/interiors/interer-ofisov/