Banner
Hurra, dags igen!

Hurra, dags igen!

Ett säkert hösttecken är ju att det är Antik- & kuriosamässa! Jag är pepp, jag har en liten lista med saker jag ska hålla utkik efter (men kommer så klart att komma hem med något helt annat i vanlig ordning…).

Tanken var att jag skulle få fint sällskap i form av mina tre hitresta väninnor, men nu sköt vi på besöket till nästa helg så jag kör ett ensamrace. Lite tristare, men mindre slagsmål om godbitarna eftersom vi har samma smak…

Ska ni gå på mässan?

Translation: Antique fair this weekend, be there or be square!

#Etiketter
antikmässa

4 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Jag brukar alltid gå dit och fynda! Förra året gick jag där med magen i vädret, för att mindre än ett dygn senare pluppa ut en liten Acke. Så nu är mässan extra speciell för mig 🙂 Fyndade förresten en jättehärlig 60-talsväska från Finland förra gången.

  Jenny

  0
 2. Anne

  Åh, jag vill sååå gärna åka. Men det är ingen som vill följa med mig och att åka själv är riktigt trist.

  0
 3. Sandra

  Nu måste du ju skriva vad du letar efter 🙂
  Nyfiken i en strut!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jenny: Oj, imponerande! Kanske bra knep för blivande mammor som gått övertiden? =)
   Anne: Äsch! Jag skulle ha haft sällskap i år av tre tjejkompisar på besök, men vi byte helg för besöket så jag åkte själv. Se det som att du slipper slåss om godbitarna!
   Sandra: Bloggar om det inom kort!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


cl24.com.ua