Banner

Kan inte låta bli att publicera det här macaronfotot – det måste ju vara det vackraste bakverk som finns? (Eller okej, cupcakes är också fina. Och chokladefterrätter, trots att jag inte gillar choklad. Och marängtårta. Och … ah, makronerna är i alla fall lätt topp fem.)

Se den här bilden och många andra fantastiska foton på Tartelette.

Translation: I still can’t helo myself whenever I see a beautiful photo of macarons. Gotta blog about it, every time.

9 kommentarer

///////////////
 1. Tina

  Håller med, de är ljuvliga att se på! Tänkte prova på att baka dem någon gång när jag känner mig modig..! 🙂

  0
 2. Anna G.

  Apropå smarriga bakverk och annat, så har jag en liten förfrågan: jag bor i Paris i vardagslag, och när jag är i Sverige så blir det oftast raka vägen upp till Hälsingland. Men nästa vecka ska jag tillbringa 2 dagar i Stockholm med min mamma då vi ska frossa i inredningsbutiker är det tänkt!
  Så min fråga är: vilka inspirerande inredningsbutiker, smarriga fikaställen och mysiga restauranger kan du tipsa om i Stockholm?
  Jag slukar ju själv inredningstidningar och bloggar så jag har naturligtvis en lång lista på ställen att besöka… problemet är snarare att välja ut guldkornen (har bara 2 dagar). Vad jag är ute efter är typ obligatoriska stopp och mindre kända små pärlor?
  Behöver inte vara så uttömmande, jag är tacksam för alla tips jag kan få! Ämnet kanske förtjänar ett eget inlägg? Jag är säkert inte den enda som skulle vara intresserad!! Tusen tack på förhand.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Anna G: Nästa vecka ska Illum bolighus ha öppnat! Och ROOM i Pubhuset och NK inredning är ju också värda besök, liksom Svenskt Tenn.
   Fik: Petite France kanske, för bakverk? =)

   0
 3. Skönhetsjunkie

  Håller med! Ända sen jag började jobba här (http://www.paulettemacarons.com/) (och smakade min allra första macaron), är jag nästan besatt av dessa små ljuvliga underverk 🙂

  0
 4. jenny

  Håller med dig. De är ljuvliga. kanske dags att ta och smaka en också:-)

  0
 5. Frida at Trendenser.se

  Underbar bild! Önskar att jag kunde baka sådana tjusiga kakor.

  0
 6. saravillfara

  Ack! Den som finge sätta tänderna i dessa!!

  0
 7. Anne

  Smarrigt! Vackra att se på.

  0
 8. Anna G.

  Tack för tipsen Maria!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://dekorde.com

вип мебель