Banner
Från outfit till rum i höstiga färger.

Från outfit till rum i höstiga färger.

Husligheter är inte den enda bloggen som visar kopplingar mellan mode och inredning. The City Sage gillar också att leka med bilder, som exemplet ovan visar. Outfit to room kallar Anne Sage konceptet, och hon är oerhört bra på att se likheterna i två bilder som egentligen inte har så mycket gemensamt. Jag gillar det skarpt – inspiration kan inte bara komma från möbelkataloger och hemma hos-reportage, utan det finns minst lika mycket idéer att hämta i filmer, naturen eller som här – i modebilder. Se fler bilder här!

Translation: I’m not the only blogger who likes to match fashion with interior design. The City Sage is very skilled in spotting the similarities between fashion images and interior shots, like above. Inspiring!

#Etiketter
Anthropologie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.renault.niko.ua

У нашей организации авторитетный сайт , он рассказывает про дизайн кафе www.tsoydesign.com.ua/
rbt.com.ua/stroitelnye-raboty-2/