Banner
Vem hade trott att "världens tråkigaste färg" kan se så lockande ut?

Vem hade trott att "världens tråkigaste färg" kan se så lockande ut? Foto: Ditte Isager

Brunt var nog det fulaste jag visste när jag var liten, då skulle ju allt vara rosa eller rött (fast inte båda samtidigt, mycket viktigt…). Men färgen brunt har fått allt högre status hos mig, ungefär i samma takt som min fäbless för rosa har avtagit. Vid sidan om svart och vitt är ju brunt den färg som är lättast att kombinera med andra färger. Rosa/brunt = milt och mysigt. Turkos/brunt = snyggt retro. Orange/brunt = 70s show. Rött/brunt = julefint. Mörkblått/brunt = sobert och vuxet. Lila/brunt = orientaliskt. Ja, ni fattar.

Några trädstammar inomhus? Ja varför inte?

Några trädstammar inomhus? Ja varför inte? Naja Munthe för Rikki tikki.

Och på sätt och vis är brunt kanske allra finast när det får ta plats, och inte konkurreras ut av en starkare färg? Naja Munthe (från danska klädmärket Munthe Plus Simonsen) har gjort en kollektion för Rikki tikki, där färgen brunt varieras i all oändlighet genom mönster, nyanser och former:

Mönstermix i totalt harmoni. Naja Munthe för Rikki tikki.

Mönstermix i totalt harmoni. Naja Munthe för Rikki tikki.

Vackert, inte sant? I vanlig ordning skulle jag inte kunna hålla mig, så jag skulle säkert kleta dit lite orange eller grönt i bilderna också. Men jag gillar verkligen detta som det är också. Alla bilderna ovan hittade jag hos Style files.

Translation: Brown was my worst colour as a kid – I wanted pretty much everything to be pink. Nowadays it’s the other way around. I really like Naja Munthe’s collection for Rikki tikki – all browns, greys and whites.

En kommentar

///////////////
  1. Sofia-Tingelings

    Älskar verkligen den här kompositionen av färger och material. Trots det ser ser mitt hem i jämförelse ut som en smällkaramell. Men det blir man också glad av.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей фирмы авторитетный портал , он рассказывает про 3d визуализация интерьера.
https://dekorde.com

www.thailand-option.com/category/binary-option/