Banner
Sfgirlbybays grå favoriter på Etsy.

Sfgirlbybays grå favoriter på Etsy.

Igår upptäckte jag hur Etsys Treasury-avdelning funkar! (Ja, jag är ganska säkert sist på bollen, men Etsy är så vansinnigt stort att jag liksom inte orkat ta till mig alla avdelningar ännu…) Hur som helst är en Treasury alltså ett personligt urval av prylar som någon gjort, som till exempel prylarna ovan som bloggaren Sfgirlbybay valt ut på temat Gray days.
Roligast är att man kan göra egna listor/urval också, men jag känner att det är bäst att jag inte ens testar just nu eftersom jag säkert skulle sugas in totalt i det och plötsligt vakna upp framåt Lucia och undra var tiden tog vägen… Kul tips för er som gillar att välja ut saker som passar ihop på ett eller annat sätt i alla fall! Här kan du göra egna Treasury-listor.

Translation: Yesterday I discovered Etsy’s treasury function! And no, this will not come as news to most Etsyfans out there, but let me have my fun, ok? Anyway, it’s free for everyone to make their own curated list of Etsy items and it seems like lots of fun, even though I don’t dare to try since this will without a doubt suck up all my free time until Xmas if given the opportunity.

#Etiketter
EtsyEtsy treasury

En kommentar

///////////////
  1. Martin

    Klockradion är ju riktigt läcker!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.profvest.com/p/pamm-rating.html

Этот нужный интернет-сайт , он описывает в статьях про https://danabol-in.com.