Lite pilligt att hitta lagom stora hål för böckerna, kanske?

Lite pilligt att hitta lagom stora hål för böckerna, kanske?

J ag gissar att alla har sett bokhyllorna vid det här laget? Well, här är ett alternativ för den bokstavstrendiga – finska läckra bokhyllor som är lika dekorativa med som utan böcker. De är självklart inte de mest praktiska bokhyllorna på marknaden med tanke på att de inte sväljer så mycket, men full pott för genomförandet! Den finns också i andra färger, men innan du får för dig att köpa en ska du nog kolla att golvet håller – de väger 600 kilo!

Kayiwa gör annat skojigt också, som fiffiga “ätpinnar/pincetter” och en läcker klädställning. Via

Läcker formgivning!

Läcker formgivning!

Translation: Finnish Kayiwa makes a great but incredibly heavy bookcase and other stylish things.

#Etiketter
Kayiwa

3 kommentarer

///////////////
  1. Robin

    Den hade jag missat! Den är sådär perfekt som det bara blir ibland, skithäftigt!

    0
  2. kajsa

    Gilla gilla gilla bokhyllan. Jag som i detta nu är på jakt efter just något härligt att sätta böckerna på kan ju inte låta bli att drömma mig bort till en sån där. Får kanske be snickar-pojkvännen att göra något med den där som inspiration..

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://topobzor.info

https://vy-doctor.com.ua

глазные капли