Banner
Ett rufft kök, kan det vara nåt?

Ett rufft kök, kan det vara nåt?

Mängden inspirationsbilder med nött/väderbitet/obehandlat/grånat trä som cirkulerar i magasin och på nätet just nu är oräkneliga – det är helt klart en trend som fått fäste. Och jag är ju inte oemottaglig mot den här typen av hjärntvätt, så jag har också fallit för stilen. Köket ovan, som jag hittade via Apartment Therapy, är dock att gå liiite långt kan jag tycka. Dels för att jag nog trots allt tycker att köksytor ska vara lite lättare att hålla rena än så här, dels för att trätrenden just är en trend och det är DYRT att renovera kök om man ska följa trender.

Själv är jag på jakt efter ett soffbord istället och Ilvas variant är både snygg (även om jag skulle måla om stativet i svart) och har en relativt vettig prislapp – men why oh why finns Ilva inte i Stockholmstrakten? Någon som har tips på bord i liknande stil någon annanstans?

Translation: I’m hooked on the reclaimed wood trend, even though I don’t want a whole kitchen. I do want a coffee table though, but can’t seem to find the right one…

#Etiketter
Ilva

2 kommentarer

///////////////
 1. Victoria

  Jätteläckert kök…precis min stil! 🙂

  Ha en bra kväll!

  0
 2. Emma

  Riktigt snyggt, man återanvända saker till snygga saker 🙂

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.best-cooler.reviews/

seotexts.com/napisanie-tekstov/

www.rbt.com.ua