Görvälns slott i skymningen, ett av de olika rummen och en fluffig lampa.

Görvälns slott i skymningen, ett av de olika rummen och en fluffig lampa.

Vet inte om ni minns, men i början av november var jag på konferens och jag lovade att visa några bilder från slottet vi bodde på. Det heter och jag kan varmt rekommendera ett besök. De nyrenoverade rummen är alla olika, men väldigt charmiga. Eftersom vi var sexton stycken, alla med egna rum, så kunde jag kila runt och kika på de flesta och bara det är en upplevelse i sig.

Tjusiga omgivningar och ett annat av alla rum.

Tjusiga omgivningar och ett annat av alla rum.

Vi döpte genast om det till “Barbieslottet” tack vare alla rosa, fluffiga dekorationer, men intrycket är inte bara sockersött – det finns råa väggar, stramt glas, gamla kakelugnar och springbocksskinn till exempel som skapar läckra kontraster. Och så en av mina favoritdetaljer: På rummen finns .

Nu låter det måhända som reklam, men var lugn – jag har inte fått en krona för det här inlägget förstås utan vill helt enkelt tipsa er som vill smita iväg en helg, äta gott och promenera i vackra omgivningar. Jag trivdes fantastiskt bra och funderar på att göra ett återbesök med maken till våren!

Translation: A couple of weeks ago we had a conference at Görväln’s castle. A lovely place where all the rooms were different, the food was delicious and the surroundings are amazing.

#Etiketter
Görvälns slott

2 kommentarer

///////////////
  1. Kary

    Nu måste jag besöka stället. Jag var intressarad förut men nu är det säkert att jag måste åke upp dit!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://www.farm-pump-ua.com/

веерные форсунки для полива