Banner
Fina öppna spisen skapar myskänsla direkt.

Fina öppna spisen skapar myskänsla direkt.

A hhh, ni anar inte hur glad jag är – i gårkväll hämtade jag ut min åldrade men nydopade macbook! Efter nästan tre veckor utan dator känns det faktiskt lite som att få en julklapp, trots att jag blev av med åtskilliga kronor på kuppen. Så idag ber jag för sista gången (hoppas jag, peppar peppar…) om ursäkt för att jag bloggat så dåligt den sista tiden, och det riktigt kliar i fingrarna att få börja blogga ordentligt igen!

Bilden ovan kommer från norska Design shimmers (Siw Havelands) hem, som är inspirerande på det där sättet som känns uppnåeligt för vem som helst. Lite IKEA, lite loppis och tidningar, smycken och fina bilder som dekoration. Jag hade inte hört talas om Design shimmer tidigare, men rekommenderar ett besök – mycket finurlig design och rolig inspiration. Via Decor8, där man också kan se många fler bilder från Siws hem.

Lite IKEA, lite Kartell, lite loppis.

Lite IKEA, lite Kartell, lite loppis.

Translation: I finally, after almost three weeks, got my computer back – yay! This home belongs to Norwegian blogger Design shimmer, and I love it!

#Etiketter
IKEAKartell

2 kommentarer

///////////////
  1. kajsa

    Appropå “uppstoppade” djurhuvuden så har jag och en vän storslagna planer på att göra ett projekt som går ut på att göra uppstoppade gosedjurshuvuden. Jag ska ha tre stycken, inte så stora, på rad någonstans i lägenheten. Mina troféer. Min pojkvän vill dö varje gång jag nämner det. Ännu bättre!

    0
  2. Karin

    Äntligen dags att jula spiselkransen. Har lyckan att ha den snyggaste av snygga elektriska spisen. Ingen rök, bara värme och SNYGGT. Köpt förra rysarvintern och kan rekommendera den. Bra sida http://www.kassahuset.se och superservice på telefon. Snart åker renarna och släden från http://www.etsy.com ifjor fram. Hurra vintern är här! Och nu julen med:-)

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


jamesaltucher.com

дженерик виагра