Nya nummer av nättidningarna.

Nya nummer av nättidningarna.

J ag är hopplöst dålig på att hålla reda på när nättidningarna släpper nya nummer, så det är ju tur att andra håller koll åt mig. Neet magazine är inte riktigt min kopp te, den känns lite väl ung och gullig, men Sweet Paul är verkligen en tidning jag skulle vilja ha i pappersform att bläddra i på pendeltåget. I det här numret fick jag, förutom presentinslagningstips, recept och stickidéer, veta att New York Times låtit fem inredningsdesigner – inklusive favoriten Jonathan Adler – välja ut foton ur tidningens arkiv som nu går att köpa som affischer! Fifty photos heter projektet och ett foto kostar 199 dollar. Ett julklappstips kanske?

4 av de 50 fotona. Vi kan konstatera att inredningsdesigner fascineras av cirklar.

4 av de 50 fotona. Vi kan konstatera att inredningsdesigner fascineras av cirklar.

Translation: I saw in Sweet Paul magazine that NY Times has asked five interior designers to choose photos from the archive which are now available as posters. Nice Xmas gift! And circles seems to be the shape of choice for interior designers…

En kommentar

///////////////
  1. Tina

    Trevligt, tack för tipset! 🙂

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close