Banner
Det är ju inte direkt svårt att möblera ett helt vardagsrum med bara möbler från Svenssons...

Det är ju inte direkt svårt att möblera ett helt vardagsrum med bara möbler från Svenssons...

ITrendensers fantastiska julkalender kan man idag tävla om vansinnigt fina skåpet Collect 2010 och det var jag så klart tvungen att göra med tanke på att jag har ett helt tomt hus som bara står och väntar på att fina möbler. En av tävlingsuppgifterna var att möblera ett vardagsrum och det är ju en ursäkt så god som någon att göra ett önskerum, eller hur?

Mitt önskerum skulle bestå av fina soffan Samsas, bordet Breeze, fåtöljen Bruno, skåpet Collect 2010 (så klart), taklampan 2097, golvlampan Foto, ljusstaken Skugga, filten Soft wool och kuddarna Vera och Paradis.

(Och hålla tummarna-leken börjar …. NU!)

Translation: I’m trying to win the fantastic cabinet above, keep your fingers crossed!

#Etiketter
SvenssonsTrendenser

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей компании классный блог , он рассказывает про защита двигателя мазда.