Banner
Finaste himlen på väg mot Visby.

Finaste himlen på väg mot Visby.

Förvisso är Gotland berömt för sin dåliga täckning, men att jag inte bloggat på hela helgen har inte ett dugg att göra med den saken utan beror helt på den mänskliga faktorn. Det vill säga att jag glömde pinkoden till vårt mobila bredband hemma i Stockholm. Typiskt! Men rätt skönt också – vi har tillbringat helgen i en av våra sju möbler, soffan, där vi spelat spel, druckit varma drycker, läst böcker, fikat, sovit middag och så spelat lite mer spel. Otroligt skönt, även om nyhetschocken blev lite väl häftig när vi upptäckte nyheten om självmordsbombaren i Stockholm på vägen hem …

Hur som helst, helgen har dessutom bjudit på alla väder: regn, is, slask, minusgrader, gnistrande snötäcke, grader och så det bästa av dem alla på bilden ovan – solsken på vägen mot färjan hem (förstås). Fantastiskt vackert!

Translation: My weekend on Gotland was not spent on the Internet since I forgot the pincode for my mobile internet connection… But I got a nice view on the way home, don’t you think?

#Etiketter
Gotland

En kommentar

///////////////
  1. Tina

    Vackert! 🙂

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://seotexts.com