Vinn den hjärtformade Le Creuset-grytan från Royaldesign.se!

Vinn det hjärtformade Le Creuset-fatet från Royaldesign.se!

Adventsvinst nummer tre består av det med lock från som jag lottar ut i samarbete med . Fatet/skålen är 25 cm i diameter, rymmer 240 cl och är värt 593 kronor. Perfekt att servera julmaten i!

För att tävla ska du svara på de två frågorna nedan genom att kommentera:

 1. I vilken svensk stad ligger huvudkontor?
 2. Vad skulle du servera i fatet om du vann det?

Svaret vill jag ha senast söndag kväll kl 23.59. Lycka till!

Translation: Giveaway! Only for readers in Sweden though.

98 kommentarer

///////////////
 1. Jonna

  1.Kalmar
  2. Jag hade serverat grönkål i det. Det är, enligt mig, det godaste på hela julbordet och hade gjort sig riktigt fint i det röda Le Creuset-fatet!

  0
 2. sofia

  1. I Kalmar
  2. Jag hade serverat en knäckig creme brulé i den, lagom stor att delas med en hjärtevän.

  0
 3. De kallar mig Skrållan

  Oj…

  2. Jag hade inte serverat julmat i det utan min världsberömda (nåja) lammstek som marinerat i rosmarin, vitlök och citron i flera dagar. Sen skulle jag klyfta en rödlök, fler vitlöksklyftor och lägga rosmarinkvistar i fatet, lammsteken ovanpå, hällt över några deciliter gott rött vin och resten av marinaden, låta det steka långsamt i ugnen under lockat. Potatisgratäng med fetaost och massor av vitlök till, min älskade franska fikonsylt. Mmmmm!

  0
 4. [room] by sofie

  Åhh, en sån där fin gryta har jag önskat mig länge! Om jag vann; skulle servera mina goda lammfärsbiffar med timjan och ost i. Den skulle bara vara sååå välkommen hem till oss 🙂 !!! Royaldesigns är en fantastsik webbutik och deras huvudkontor ligger i Kalmar.

  Nu håler jag tummarna! Det är min födelsedag på måndag (20dec) …skulle ju vara extra roligt om just jag vann, hihi!!!

  KRam SOfie

  0
 5. Maria

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera Hälsingeostkaka, som jag absolut vill ha till jul (inte BARA till jul förstås, om jag ska vara ärlig). Serveras med saftsås. Det finns inte bättre efterrätt!
  /Maria

  0
 6. Alexandra

  1. Kalmar
  2. Jag skulle använda det hjärtformade stengodsfatet från Le Creuset till att servera julgröt. Jag tror att det skulle göra sig riktigt vackert på julbordet, särskilt på morgonen när hela familjen är samlad!

  0
 7. Anna - Hundra kvadrat

  1. Kalmar
  2. En sådan gryta är ju fin året om. Så jag hade nog serverat min goda kycklingryta i den. Perfekt att ställa in i ugnen och låta grytan gotta till sig 🙂

  0
 8. Åsa

  Svar:
  1. Kalmar
  2. En stoor guul och härligt lyxig paella med havskräftor som lockade vinkar med klorna från grytkanten.

  God jul!
  //Åsa

  0
 9. Gunilla

  1. Huvudkontor i Kalmar.
  2. Om man lyfte på mitt hjärtformade lock från Le Creuset skulle det finnas Risalamande där, dansk motsvarighet till ris à la Malta. Risgrynsgröt uppblandad med grädde, hackade mandlar och bittermandelolja och över ringlande varm körsbäås!
  God Jul!

  0
 10. Ellendellen

  1. Kalmar

  I fatet skulle det göras en litet saffranspankaka. Perfect strl för vår lilla familj på 2+ en bebis.
  God jul 🙂

  0
 11. Anita

  1)Kalmar
  2) I grytan skulle jag göra mitt första försök att tillaga det som är min favoritträtt på julafton – Lutfisk. Tillsammans med potatis, vit sås och senap skulle jag bjuda det på min mamma, som skulle uppskatta det lika mycket som mig.
  God Jul!

  0
 12. Ulrika

  1, Kalmar

  2, skulle nog göra min jansson i den.

  0
 13. Tina

  1. Kalmar

  2. Om jag fick välja skulle jag helst av allt servera min mammas underbart goda fisksoppegryta, proppfull med godsaker som ärtskidor, rotfrukter, räkor, grädde, lax, vin och inte minst härligt kryddig saffran. Den perfekta middagen en mörk vinterkväll när man vill mysa till det med tända ljus och sina nära kära.

  0
 14. Marie

  1. Kalmar
  2. Jag skulle ge mig på att äntligen laga kälknöl.

  0
 15. Barbara

  Ååååå jag skulle servera min familjs traditionella kåldolmar som man måste ha på det kroatiskt-svenska julbordet. Jag tycker att de förtjänar en extrafin gryta bland alla köttbullar och prinskorvar.
  Just det, huvudkontoret ligger i Kalmar!

  0
 16. Caroline

  Hej!

  1. HK ligger i Kalmar.

  2. Jag skulle laga mammas fantastiska bouillabaisse, precis som jag gjorde förra nyårsafton. Då använde jag mig av farmor och farfars gamla Creuset på landet. Så hade varit fantastiskt att ha sin alldeles egna. Hjärtformad dessutom!

  Trevlig Lucia!

  0
 17. Emma A

  1. Kalmar

  2. Åh, jag skulle servera godaste grytan Coq au vin! Kyckling som får puttra länge, länge i rött vin med timjan, vitlök, champinjoner, schalottenlök och små pärllökar tills den blir alldeles mör och saftig. Serveras med gott bröd och ett stort glas Amaronevin. MMMMM

  0
 18. Anna

  * Kalmar!
  * Kalllooopppssss såklart!!!

  0
 19. Lisa

  Hej!

  1. Kalmar

  2. En biff bourgogne gjord med kärlek!

  0
 20. Malin

  Kalmar

  Mormors italienska köttbullar i mustig tomatsås

  0
 21. Louise

  Kalmar

  Jag skulle ha en klassisk fransk Ratatouille, lika klassisk som Le Creuset

  0
 22. Alexandra

  Huvudkontoret ligger i Kalmar och jag skulle baka världens största pannacotta i den.

  0
 23. Katja

  Hej!

  1 Kalmar
  2 Jag skulle laga en mustig ox-och chiligryta med choklad i denna härliga gryta från Le Creuset.

  0
 24. Eva-Lotta

  1. Kalmar

  2.Jag skulle laga kalops som jag älskar, mm blir redan sugen

  0
 25. Erika

  1. Kalmar

  2. Jag funderar på att ge mig på att baka en småländsk ostkaka och storleken på hjärtformen vore perfekt.

  0
 26. Sara Johansson

  Royaldesign ligger i Kalmar

  Först av allt skulle jag göra knäck i grytan, sedan griljera julskinkan i den. Sen på självaste julafton skulle jag göra och servera tomtegröten i denna snygga gryta.

  Hoppas hoppas jag får använda den till all julmat jag ska göra! 🙂

  0
 27. Ida

  1) Kalmar

  2) Om jag vinner grytan kommer jag att servera kalops till min familj för att tillsammans minnas tillbaka till mormors fantastisk julkalops. Någon måste föra traditionen vidare och hur kan de tillagas och serveras bättre än i en hjärtformad Le Creuset-gryta. I denna gryta kan de koka riktigt länge och få sin fram sin goda smak som bara går att få fram i grytor likt denna.

  0
 28. Malin J

  Royaldesign ligger i Kalmar.

  Jag hade äntligen kunnat göra min favoriträtt frittata, som är så enkelt och så GOTT! Man tar bara och steker lite grönsaker (vad man har hemma), typ broccoli, tomater, sparris, spenat, zucchini, aubergine och kanske även lite svamp om man har det. Stek dem. Lägg dem i Le Creuset-fatet – häll på ägg + mjölk + ost + kryddor och så är det bara att ställa in det i ugnen i 150 grader och vänta medan Le Creuset gör jobbet!

  0
 29. Birgitta

  1. Kalmar

  2. Jag skulle göra en god broccoligratäng till julskinkan.

  0
 30. Madeleine e

  1. Kalmar

  2. Jag skulle göra en Jansson till mitt hjärta! Han är nykter alkolist sen snart fem månader tillbaka och i år är första gången på fyra år som han ska fira jul på riktigt. Jansson är en stoor favorit och då han har det ganska tufft just nu är en av de få glädjestunder han har när jag lagar mat till honom, vilket jag älskar! Och jag har aldrig träffat någon som uppskattar god mat som han gör. Det vore underbart att få servera mitt hjärta hans favotitmat i den vackra hjärtskålen. Det blir en jul att minnas!

  0
 31. Maria

  1=Kalmar

  2=Mina italienska vänners stora underbart goda köttbullar i en len basilika tomatsås..Hmm..den är så god! Lärde mig den när jag bodde i Bologna. Matens mecka!
  Tack!

  0
 32. Amelie

  1. Kalmar
  2. Grytan skulle jag ge till min lilla mamma som varje jul steker lokalproducerade prinskorvar. Prinskorvar+Hjärtgryta=sant!

  0
 33. Hotness

  Kalmar
  I grytan skulle jag servera rotsakslåda enligt mitt mormors gamla recept. Skulle passa utmärkt med färgen och min mormor skulle bli så förvånad om jag gjorde lådan till jul och dessutom serverade den i ett hjärta lika varmt som mormors.

  0
 34. Angelica

  1. Kalmar
  2. Jag skulle göra en mustig gryta, eller kanske chili con carne 🙂

  0
 35. Felicia

  1. Kalmar
  2. Eftersom min kära fästman är så förtjust i Le creuset grytor (dels för designen men också för minnet av hans mormor)så skulle jag servera honom en av hans favoriträtter (som dessutom är lite som “vår rätt” för att vi lagade det tillsammans på vår första date)i grytan: En saffrans doftande variant på bouillabaisse.

  0
 36. Sandra | Inspirera Mera

  Åhh så fin!

  1. Kalmar
  2. Jag skulle givetvis tillaga en god mör älggryta i den. Det blir som godast i stengods då den inte riskerar att bli torr.

  *Håller tummarna!*

  0
 37. Erika

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera en riktigt god julig fruktkompott på plommon och aprikoser med smak av kanel och stjärnanis. Det är ett kärt julmatsminne från mina barndomsjular hos mormor där den kompotten serverades som efterrätt (med grädde).

  0
 38. Josefine

  1. Kalmar

  2. Jag misstänker att den grytan är som gjord för en gotländsk saffranspannkaka! Jag skulle i allafall älska att låta den varmt röda grytan få “gömma” en så härligt gyllene efterrätt!

  0
 39. Sofia

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera “mammas julköttbullar” med smak av timjan och dijon i det vackra fatet!

  Glad jul!

  0
 40. Ewa Tanmark

  1. Kalmar!
  2. En liten älgstek med kantareller och mandelpotatis. Hjärtat i norrbottnisk matlagning.

  0
 41. Anna

  1. Kalmar
  2. Jag skulle laga och servera irländsk Guiness-gryta, i saknad av mannen som åker hem till Irland för att fira jul och nyår. Det betyder att jag varken får njuta av hans sällskap eller hans underbara matlagning under jul och nyår.

  0
 42. Malin

  Kalmar
  Jag skulle laga gryta i den men framförallt
  servera KÖTTBULLAR för den är så fin så den måste ju vara framme på julbordet.

  0
 43. Frida

  1. Huvudkontoret ligger i Kalmar
  2. Jag skulle servera min älskade man en riktig småländsk ostkaka i fatet.

  0
 44. Rut

  Kalmar

  Jag skulle servera mina goda julkryddade
  älgköttbullar, nu när jag fått kött från en kär vän.

  0
 45. Jenny

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera julgröten i denna vackra gryta. Sedan skulle jag tillaga helstekt kyckling resten av året.

  0
 46. Emma Gunnaon

  1. Huvudkontoret ligger i Kalmar! 2. Jag skulle laga min 1-åriga dotters favoriträtt, min hemmakomponerade köttfäås med massa godsaker som morötter, rotselleri, soltorkade och “vanliga” tomater, vitlök mm. Sen tänder vi ett par ljus och tar fram de röda servetterna och vips är vi i Italien!

  0
 47. Petra

  svar: kontoret är beläget i kalmar och jag skulle servera min sambo en mumsig efterrätt (en chokladig kaka med dajmkulor) i grytan till alla hjärtans dag.

  0
 48. Mimo

  1. Kalmar!
  2. Jag skulle servera Julia Childs boeuf bourguignon såklart! Vilken perfekt middag det skulle bli. Till det skulle jag servera en perfekt gräddig vitlökspotatisgratäng, gröna brytbönor och ett himmelskt rödvin, gärna ett fylligt från Frankrike. Jag och Julia Child har dessutom samma förnamn!

  0
 49. Caroline H

  1. Kalmar
  2. Kantarellomelett 🙂

  0
 50. Viktoria

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera mina hemtrillade köttbullar i detta fina stengodsfat till jul. Det skulle verkligen pryda sin plats på julbordet där det samsas med min arveservis från finaste mormor. När julen är över skulle det mesta i grytväg serveras i den, vackra saker är till för att användas!
  Ha en härlig onsdag!

  HHa en

  0
 51. Johanna Rydh

  1. Kalmar
  2. Jag skulle självklart servera god och mumsig tomtegröt. Fantastisk kontrast med denna röda varma färg till den vita goda gröten.

  God Jul!!

  Johanna

  0
 52. Viktoria

  1. Lund
  2. Jag skulle servera mina vänner en riktigt gräddig och god risalamalta. I den skulle jag smyga ner en mandel som innebär att den som får den ska gifta sig det kommande året. Kärlek i alla former alltså.

  0
 53. Viktoria

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera mina vänner en riktigt gräddig och god risalamalta. I den skulle jag smyga ner en mandel som innebär att den som får den ska gifta sig det kommande året. Kärlek i alla former alltså.

  0
 54. mimmi

  1.Kalmar
  2.jag skulle servera en rejäl boeuf bourguignon enligt konstens alla regler med pancetta, steklök, mustigt vin och pappas kalvfond!

  0
 55. Emma & Gabriel

  1. Kalmar
  2. Vi skulle servera en julkryddad ungstekt hjortfile med ugnsbakade rotgrönsaker till nyår : )

  0
 56. Sofia

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera något sött och gott i den söta formen! Kanske mammas fantastiska Tiramisù, med mjuka savoiardikex och massor av mascarponecrème!

  0
 57. marty

  hej! kalmar.
  jag skulle servera julgröten/risgrynsgröten ur detta härliga hjärta!

  0
 58. Anna

  1. Kalmar
  2. Så länge säsongen tillåter det: Brysselkål, såklart. Tänker att den trevliga presentationen kan locka fler att upptäcka världens mest orättvist utskällda grönsak!

  0
 59. Sofia

  1. Kalmar
  2. Jag är inte så bra på att laga mat vilket är varför jag har skrivit upp mig på en matlagningskurs under nästa vår! Jag äger inte så mycket köksutrustning varför en gryta som denna skulle bli välanvänd i mitt hushåll! Det jag kan laga idag är fisksoppa, så jag får väl säga att jag skulle servera fisksoppa i den för dagen. Fråga igen i vår så är jag säker på att många andra rätter kommer serveras ur denna mysiga gryta!

  God Jul!

  0
 60. Jenny Gustafsson

  1. Kalmar
  2. Jag skulle lägga familjens hemlagade köttbullar i formen. För köttbullarna är gjorda med mycket kärlek och vad passar bättre än att få lägga ner dem i en hjärtfom!

  God Jul!

  0
 61. Hemmarikets Charlotte

  Wow vilket fint pris!

  1. Kalmar
  2. I grytan skulle jag servera renköttsoppa som absolut måste tillagas med hjärta och som också vinner på att stå till sig i ugnen. Annars blir den inte bra. Renköttsoppa med klimp är också sonens absoluta Älsklingsrätt. Ren (bokstavligen) kärlek!

  0
 62. Cecilia

  Huvudkontoret ligger i Kalmar!

  Jag skulle servera min hemgjorda rödbetssallad innehållande äpple, senap, majonnäs o creme fraiche som sedan toppas med fetaost och koriander – mums!

  0
 63. Ingrid J

  Huvudkontoret ligger i Kalmar.

  Jag skulle omsorgsfullt lägga ner mina hemlagade köttbullar. Det är nästan bara till jul som dessa gobitar görs. Och, tänk att få sätta fram den här på julbordet.

  0
 64. Lotta

  Å, vilken underbar vinst! Håller alla tummar jag har!
  1)Kalmar
  2) Skulle bjuda min syster, som fyller 40 år på nyårsafton, på en underbar indisk gryta!

  0
 65. Maria

  1. RoyalDesigns huvudkontor ligger i Kalmar (vilket är min och min mans hemstad!)

  2. I min familj har vi två traditioner, ett – vi äter alltid soppa kvällen innan julafton och två – det är inget julbord utan små vita kroppkakor (småländskt kanske?). Så i den fantastiskt tjusiga hjärtformen skulle jag först servera julsoppan, detta år en pumpasoppa med saffran, timjan och äppelyoghurt, och sen på julafton, så får julbordets finaste trona i fatet – de vita små kroppkakorna efter min mosters recept.

  Fatet skulle verkligen förgylla vårt julbord och vara en del i en ny tradition – att julbordets finaste också får ett eget fat!
  Fatet skulle verkligen förgylla vårt julbord och vara en del i en ny tradition – att julbordets finaste också får ett eget fat! äppelyoghurt, och sen på julafton, så får julbordets finaste trona i fatet – de vita små kroppkakorna efter min mosters recept.

  Fatet skulle verkligen förgylla vårt julbord och vara en del i en ny tradition – att julbordets finaste också får ett eget fat!

  0
 66. Maria

  ok blev lite fel där. så här ska det stå:

  1. RoyalDesigns huvudkontor ligger i Kalmar (vilket är min och min mans hemstad!)

  2. I min familj har vi två traditioner, ett – vi äter alltid soppa kvällen innan julafton och två – det är inget julbord utan små vita kroppkakor (småländskt kanske?). Så i den fantastiskt tjusiga hjärtformen skulle jag först servera julsoppan, detta år en pumpasoppa med saffran, timjan och äppelyoghurt, och sen på julafton, så får julbordets finaste trona i fatet – de vita små kroppkakorna efter min mosters recept.

  Fatet skulle verkligen förgylla vårt julbord och vara en del i en ny tradition – att julbordets finaste också får ett eget fat!

  0
 67. Therése

  1. Mitt i glasriket, Kalmar närmare bestämt.

  2. Jag skulle servera risgrynsgröt efter receptet ur mormors stora kokbok från 1946. Självklart skulle jag gömma en mandel i gröten och bjuda släkt och vänner på grötfest!

  0
 68. Emma

  1) I Kalmar
  2) I det fantastiskt tjusiga fatet skulle jag servera en mumsig fläskfilégryta med äpple och vitlök.

  0
 69. elin

  1)Kalmar
  2)En underbar söndagsgryta, tex faster dianas kycklinggryta eller dillkött-gryta som gör mig nostalgisk:)

  0
 70. Anna

  1) KALMAR

  2) ETT HJÄRTA FULLT MED ROSA GODISTOMTAR PÅ LÖRDAGENS STORA JULKNYTIS SKULLE BLI POPULÄRT.

  0
 71. Jeanette

  1. Kalmar
  2. Tagine. Mums!

  0
 72. mashalasmycken

  1. RoyalDesigns huvudkontor ligger i Kalmar.
  2. Jag skulle servera en julkryddad anka med ugnsbakade grönsaker till nyår.

  0
 73. emme

  1. kalmar
  2. min specialarköttgryta, som väl egentligen inte är så värst special, men väldigt god.

  0
 74. steroids

  1. Lund
  2. Jag skulle servera mina vänner en riktigt gräddig och god risalamalta. I den skulle jag smyga ner en mandel som innebär att den som får den ska gifta sig det kommande året. Kärlek i alla former alltså.

  0
 75. jennie v

  1. Kalmar (mitt i glasriket!)
  2. En vinst skulle antagligen min älskade sambo bli gladast för eftersom det skulle innebära att jag för engångs skull inte skulle kunna motstå att stå vid spisen. Jag skulle göra en gryta, med kärlek som huvudingrediens!

  0
 76. Jessica

  1. Kalmar
  2. Jag skulle ställa fram fatet på min mans födelsedag och servera hans favoriträtt, min mustiga bouillabaisse med massor av goda skaldjur i!

  0
 77. MiaHB

  1) Kalmar
  2) Jag skulle servera min egna kryddstarka chili med tvist, mycket majs och spiskummin, serveras med en klick turkisk yoghurt och spröda majschips!

  0
 78. Lisa

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera en delikat, spansk fisk- och skaldjursgryta jag lärde mig laga när jag bodde i Barcelona.

  0
 79. Emma

  1. Kalmar
  2. Tomtegröt! Resten av året används den till alla grytor och soppor som görs.

  0
 80. Elisabeth A

  Kalmar
  “Förälskade kräftstjärtar” – åh vad romantiskt!

  0
 81. Tina

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera mina supergoda, hemgjorda och handrullade köttbullar från grytan 🙂

  0
 82. Birgitta

  1. Kalmar
  2. Det skulle vara perfekt att servera en älgskav ur grytan.

  0
 83. Fia M.

  1. Kalmar
  2. Grytan passar till så mycket, för det första är den en fröjd för ögat att bara se på, men vid juletiden kan jag tänka mig att köttbullarna blir läckra att servera ur den.

  0
 84. Sara

  1. Kalmar
  2. ja skulle servera en underbar boeuf bourguignon som stått och kokat i massa kärlek och rödvin i en hel dag.

  0
 85. Ida

  1. Kalmar är rätta svaret.
  2. En vegansk linsgryta som värmer magen i vinterkylan!

  0
 86. Katja

  1. Kalmar
  2. Jag skulle laga till ratatouille och servera någon mysig kille på det!

  Kram

  0
 87. Åsa

  1. Kalmrar
  2. jag hade gjort marockanskt köttgryta med kummin, rostade mandlar och pistagenötter men granatäpple. serverat det med couscous och turkisk yogurt.

  God jul!
  Kram

  0
 88. Simone Hanna

  Hej,jag har alltid önskat mig le crueset kastruller,de är så fina,dock dyra så jag passar på och tävlar och hoppas tomten besöker mig..ihihih..ler
  svaret på dina frågor blir
  Kalmar
  Jag skulle severa min favoriträtt som är hemma gjorda korvar Mums,det har jag på vårt julbord varje år.

  0
 89. Andreas

  G*O*D J*U*L

  Kontoret ligger mitt I glasriket i Kalmar

  Jag skulle servera pasta med köttbullar “the Italian way” kokta i tomatsås med mozarella och basilika.
  Som Lady och Lufsen…
  Mums!
  En underbar rätt som vi äter både till vardags och fest, vackert poslin skall användas tycker jag, så det skulle jag se till att göra med LeCruesets vackra hjärta
  *******************************************

  0
 90. Gunnel

  1. Kalmar
  2. En gömma för mitt hemgjorda julgodis. Vilken lycka att lyfta på locket och hitta alla julens favoriter samlade!

  0
 91. esa

  1. Kalmar
  2. jag skulle försöka återskapa den goda lammgryta som jag fick beställt i Aten för ett par år sedan, som just var tillagad i stengods.

  0
 92. Marikka

  1. Kalmar
  2. Jag skulle servera “Coq au vin”, fast inte med tupp utan med quorn.

  0
 93. Fia

  Hej!

  1. Royaldesign.ses huvudkontor ligger i Kalmar.
  2. Och jag hade serverat en mustig fisk- och skaldjuoppa, som kontrast till all julmat, i den fina grytan, MEN helst av allt vill jag ge grytan till min fantastiska man som försöker experimentera med långkok och få fram den “perfekta” köttgrytan. Han kan behöva lite kärlek när han kämpar vid spisen. 🙂

  0
 94. lisa

  1. Kalmar
  2. jag hade gett den till min mamma i julklapp, hon älskar att laga mat och det skulle vara kul att ge henne nånting som hon skulle få användning av under julhelgen och under kommande år. Man skulle inte kunna ge en sån gryta till nån som skulle uppskatta den mer! Vad hon än lagar brukar vara fantastiskt!
  Tack för en jättefin blogg och god jul på dig! Mvh Lisa

  0
 95. charlotta

  . Det ligger i Kalmar

  . Åh, ett enkelt val; Pastablommor.
  Har gjort detta underbart vackra OCH underbart goda recept sedan det var med som ett “alla hjärtans dag”- recept hos tasteline. Till och med namnet känns romantisk “fiori di pasta gratinate”
  Har bara serverat det ur en vanlig ungssäker form, men hade m,ed stolthet serverat det ur denna vackra röda hjärtfrom av bästa kvalité ()

  0
 96. Susan Vikström

  1. Kalmar
  2. Jag skulle lägga min bästa Thai gryta. Som bla består av kokosmjölk, russin, ingefära och grytbitar av nötkött.

  0
 97. Johanna

  1. Kalmar

  2. Den är så tjusig så jag skulle vilja lägga fler och fler ingredienser där i! Skulle sluta i någon slags supergryta

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.tsoydesign.com.ua/interiors/interer-kvartiryi/

одеяло купить

пледы полуторные купить