Banner
Rolig idé för ett akvarium?

Rolig idé för ett akvarium?

Ett akvarium i form av ett modernistiskt hus? Jag är hyfsat säker på att fisken på bilden kan ha ett trevligare och mer stimulerande hem än så här, så som gammal akvariefiskägare skulle jag aldrig satsa på det här akvariet från Achica. Men idén i sig är ju inte fel – med lite vidareutveckling så att akvariet blir större och lite grönare så kanske detta är precis den typ av akvariedesign som kan falla retronördar som mig i smaken? Via Retro to go.

Translation: I really don’t think the fish would be happy in this tank, but I like the design. Make it bigger and with some plants and sand in it for the fish and this might just be the perfect gift for retro nerds like me.

#Etiketter
Achicaakvarium

2 kommentarer

///////////////
 1. Camilla

  Håller absolut med! Inte trevligt alls!=)

  Camilla

  0
 2. Mikkili.com

  Beautiful, what a lovely home for the goldfish.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


chemtest.com.ua/oborudovanie-dlya-ispitaniy

www.steroid-pharm.com