Serietidning i megaformat.

Serietidning i megaformat.

Galna fondväggar finns ju i överflöd, men på något vis tycker jag ändå att den här serietidningsväggen som jag hittade på funkar! Förmodligen för att resten av möblemanget är så “obarnsligt” och för att väggen går i svartvitt. Vad tycker ni?
[poll id=”46″]

Translation: Cool wall design. What do you think?

4 kommentarer

///////////////
 1. studio karin

  Jag tycker man ser att klassiska fondväggar försvinner mer och mer, och istället ersätts av stora tavlor och konstarrangemang. Detta är ju garanterat ett steg ifrån fondtapet och snarare just – konst på väggen. Så lite hippt tycker jag 🙂

  Har lustigt nog ett litet kort inlägg om tapet idag hos mig, men då mer som stämningssättare för flera väggar vilket fortfarande är ok!

  0
 2. malin/livingroom

  lite både och. gillar det men hade nog tröttnat efter ett tag. Dock vill jag ha new york skyline som fondvägg och det är kanske nästan samma sak. där hade jag aldrig tröttnat 🙂

  0
 3. studio karin

  …förresten, jag har antagit en bloggutmaning idag, att tipsa om fem kanonbra bloggar. Lade din till min lista 🙂
  Kolla på

  karin

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://sweet-smoke.com.ua

Biotech Hyper Mass 5000

binitattoo.com/tattoo/