Som många av er säkert redan sett så pågår det en slags i designbloggosfären, där man ska tipsa om 5 av sina favoritbloggar. Jag säger som Frida, det är svårt att bara välja fem, men såna lyxproblem ska väl inte få stå i vägen. Så here we go, 5 bloggar som jag följer slaviskt.

Solid frog av Mia Linnman är en stor favorit där besöken alltid slutar med att jag sparar ner inspirationsbilder i mappar.

Trots att det egentligen är Dosfamily som är inredningsbloggen så föredrar jag Sammyrose – det är något med mixen av vardagsliv och pyssel som jag verkligen gillar.

Förvisso är jag lite partisk eftersom Kvadratsmart-Maria är min bästa vän, men jag skulle utan tvekan följa hennes blogg även om vi aldrig träffats. Fina foton, smarta lösningar och 50-talsdesign.

Ingen lista vore komplett utan Lotta Agaton, för få bloggar pepprar mig så intensivt med inspiration som hennes.

Anna-Malin har en förmåga som jag totalt saknar – den att med små medel förändra ett rum om och om igen. Jag vet inte hur många gånger jag sett hennes mat- och vardagsrum i bloggen, och jag tror aldrig det sett likadant ut. Imponerande och inspirerande!

Translation: Five Swedish blogs I really like!

#Etiketter
bloggare

4 kommentarer

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://best-mining.com.ua

купить протеин