Banner
Snygg färgskala, lagom dämpad utan att bli tråkig.

Snygg färgskala, lagom dämpad utan att bli tråkig.

Om ni skulle gissa helt baserat på hur den här loftlägenheten såg ut, var skulle ni då tro att den låg? Själv associerar jag ju loft med New York, men jag skulle också kunna tänka mig att gissa på till exempel Berlin eller Barcelona (utan att ha en aning om huruvida det finns gott om loftlägenheter i de städerna eller ej). Här kommer några fler bilder på det superfina loftet (som jag hittat via Love Nordic), försök gissa själva!

Coolt kök med öppen planlösning och snygga lampor.

Coolt kök med öppen planlösning och snygga lampor.

Och sovrum, med gamla biofåtöljer och trälåda som sängbord.

Och sovrum, med gamla biofåtöljer och trälåda som sängbord.

Okej, gissade ni på Brasilien så gissade ni rätt – hur många av er gjorde det? Jag skulle nog ha gissat både på Sydney och Tokyo innan jag funderat på Brasilien, men jag gillar verkligen att jag kan hitta hem jag gillar på oväntade platser. Det säger i och för sig mer om mig och mina förutfattade åsikter om hur jag tror ett sydamerikanskt hem är inrett förstås … Snyggt var det i alla fall!

Translation: Great Brazilian home, with a style that I normally associate with Scandianavian or North European places.

3 kommentarer

///////////////
 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Gissade Australien – det gick ju inte så bra. Men det var i alla fall söder om Ekvatorn!

  0
 2. karolin

  Jag associerar också loft med NYC! Hade blivit väldigt förvånad om denna låg i Barcelona, det ser inte särskilt spanskt ut. Har själv bott där tidigare. Loft (eller äldre lägenheter i huvudtaget) i Barcelona har ju ofta stora och massiva träbjälkar och tegelväggar.
  Hur som helst, snyggt & jag gissade på Berlin!

  0
 3. Sofia

  Älskar det här hemmet!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.topobzor.info

Антиэстрогены