Banner
Grönt är skönt och allt det där.

Grönt är skönt och allt det där.

Riktigt klart grönt är en favoritfärg och där har jag faktiskt några plagg som bryter av mot allt det svart/vit/grå i min garderob. Sidenklänningen som hänger över stolsryggen (från Whyred) är en favorit, och dras jag mot färg är det oftast grönt eller orange – såväl inom inredning som när det gäller kläder. Svenskt tenn-tyget på stolen och Berså-ströarna är ju två andra favoriter som bekant, och Acne-nallen klär i grönt han med.

Närbilder.

Närbilder.

Det gröna vintagehalsbandet är galet tungt och shoppat på Ebay till ett speciellt tillfälle för några år sedan, men hänger med än. I pressglasskålen bakom ligger ett grönt Whyredarmband som jag tvingade min kollega att springa och köpa åt mig samma dag som ELLE-galan eftersom jag tyckte att det fattades något till min outfit. Och Miu Miu-skorna shoppade jag på rea för bra många år sedan. De var länge de värsta tortyrredskapen jag ägde, men efter en tur till en skicklig skomakare som kapade någon centimeter på klacken för att skapa bättre balans kan jag ha dem hela natten. (Bra tips alltså, men se till att gå till en BRA skomakare i så fall …)

Lite senare i dag kommer sista delen!

Translation: Some green details from my wardrobe.

7 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Superfint! Ser fram emot att få se sista delen =) Hoppas du har en fin måndag!

  0
 2. M A T B L O G G E N

  Så mycket fint! 🙂

  Här hemma är vi just nu inne i en turkos / blå – period.
  Hela köket ska fixas iordning nu inför våren… Roligt!!

  Ha en fortsatt trevlig vecka.

  / Jenny

  0
 3. johanna

  Roligt!

  0
 4. Johanna - Projekt Trappgatan

  Grönt är skönt 🙂

  0
 5. Pingback:Mode me | Kitchenbloom

 6. O

  hej Maria! tack för en bra blogg!

  har du något tips på någon bra skomakare? jag har inte lyckats hitta nån!

  tack!

  0
  1. Maria Soxbo

   O: På Götgatan, nästan nere vid skanstull, finns en duktig om än lite väl pratglad skomakare som heter som gatunumret, typ 86:an eller något sånt. Han har gjort underverk med mina skor.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://showroom-kiev.com.ua