Banner
Känner mig som Elsa Billgren, men det är ju å andra sidan ganska härligt...

Känner mig som Elsa Billgren, men det är ju å andra sidan ganska härligt...

Gullig och romantisk har min stil aldrig anklagats för att vara, men den här bilden blev onekligen något i den stilen. Skärskådar man min garderob så går det faktiskt att hitta både en och annan blomma, spets och rosa karamell, men jag skulle aldrig kombinera dem med varandra som på den här bilden – så den ljuger ju en smula. (Vad gör man inte för bloggkonsten…?)

Närbilder.

Närbilder.

Den orange kuvertväskan kommer från Inge Christopher och är egentligen rätt ordentligt knallorange (just the way I like it!). Den har en kedja som man lätt döljer inuti, men som kan plockas fram när man vill ha händerna fria. En riktig favorit som festat med mig på både Guldknappen och ELLE-galan. På den hänger två armband från Cos (som snart kommer till Sverige, hurra!). Vintagejackan i genombruten spets köpte jag bara för några månader sen på Beyond retro, och den har jag inte hunnit använda än (det har inte riktigt varit väder för den). Men i sommar ska den åka fram, är tanken. Parfymen från Fresh köpte jag i Amsterdam, det är ett väldigt härligt märke med fina förpackningar som tyvärr är svårt att få tag på här hemma. Och skorna från All saints är budgetklackar som jag så klart föll för den ilsket orangea klacken på. Inte de skönaste skorna jag äger får erkännas, men de pryder sin plats i skohyllan.

Det var min lilla garderobsgenomgång! Om ni också har bloggat om era garderober kan ni väl slänga iväg en kommentar med en länk så jag får kika?

Translation: Last part of my wardrobe posts.

3 kommentarer

///////////////
 1. johanna

  Vilken rökarmåndag!

  0
 2. Erica

  Vilka vackra bilder! Hur har du gjort för att få dem så “softade”? Speciellt på den översta. Är det kombination av ljus och Photoshop? Superfint iallafall!

  0
  1. Maria Soxbo

   Erica: Tack! Det är liiite motljus från fönstret, men mest photoshop. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


состав жидкости для электронной сигареты