Banner
Läskigt eller fint?

Läskigt eller fint?

Okej, jag ger upp – jag kan verkligen inte bestämma mig om jag tycker att de här tekopparna med små djur i är söta eller bara creepy. Tanken är alltså att man döljer den helt genom att fylla koppen och att de sedan kikar fram ju mer man dricker. Antingen känns det lite trevligt, att man räddar dem från drunkning. Eller så känns det bara som en fluga i soppan. Jag vet inte. De finns på Amazon i alla fall.

[poll id=”48″]

Translation: I can’t make up my mind about these teacup animals. Cute or a bit gross?

#Etiketter
Amazon

6 kommentarer

///////////////
 1. frida

  haha, de är ju helt fantastiska!

  0
 2. Nanna

  hmm… om man är barn så är det nog urroliga koppar att dricka ur men jag som vuxen är kluven. Tycker både att de är roliga och lite läskiga…

  0
 3. Maria

  Nja… Det här är inte min kopp te(sorry, kunde inte låta bli)Får lite dåliga vibbar.

  0
 4. jojo

  Men alltså det ar ju inte direkt så att detta ar ngt nytt påhitt… Den har iden har ju supermanga olika designers gjort i olika former. Det kanske du visste redan, men det lat liksom iom “finns på Amazon” som att det var deras grej.
  Vid jul finns det liknande med tomtenissar som sitter på botten tex. Och ungefar likadana som de på bilden, fast finare hade min mormor nar jag var lite. Mycket spannande nar man ar barn och dricker varm o’boy framfor brasan och man vet att det snart kikar upp en liten bjorn! Nastan så att man brande tungan for att dricka liite snabbare så att bjornen skule komma upp till ytan:)

  0
  1. Maria Soxbo

   jojo: Nej, jag vet att det inte är en ny idé, jag snubblade bara över just det här exemplet häromdagen och insåg att jag inte bloggat om den tidigare. Och att jag nämnde Amazon var kort och gott för att det var det första återförsäljningsställe jag hittade, däremot har jag aldrig påstått att det är Amazons design. Men kul att de funnits minst en generation tillbaka, och jag kan förstå att det var roligt att dricka ur liknande koppar som barn.

   0
 5. Hotness

  Billgren har väl gjort glas i samma stil?

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.seotexts.com/kachestvennyiy-kontent/

https://101binaryoptions.com/the-most-effective-method-to-choose-the-best-binary-trading-platform/