Banner
Kan du lista ut vilken designer som designat vilket hotellrum?

Kan du lista ut vilken designer som designat vilket hotellrum?

Behovet av “modehotell” där välkända designer eller modehus ligger bakom antingen hela hotellet eller en del av rummen verkar bara öka, att döma av hur många modeförknippade hotell det finns numera. Om du följer Apartment therapy har du säkert redan sett detta inlägg, men jag tyckte att det var lite roligt – kan du gissa vilken designer som designat rummen ovan? Jag misstänker att det är svårt helt utan ledtrådar, så de fyra du kan välja på är Armani, Christian Lacroix, Moschino och Ralph Lauren. Blev det lättare? (Rätt svar hittar du om du för muspekaren över bilden.)

Translation: Here are four hotel rooms, designad by four fashion designers. Can you match the designer to the room?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://biceps-ua.com