Finfina Mlle Oiseau!

Finfina Mlle Oiseau!

Jag lät slumpen avgöra vem som skulle få gömman (med dubbla chanser för de som bloggat om tävlingen också förstås) och Mlle Slump valde ut signaturen Thomas O som svarade rätt på första frågan och hade skrivit följande om vad han skulle förvara i asken: “I så fall skulle jag lägga min nuvarande sambos förlovningsring i den för att sedan fråga om hon vill gifta sig med mig. Hon är nämligen en STOR beundrare av Lovisa Burfitts posters/tavlor!”

Jag kan bara gratulera så mycket till vinsten (du har fått ett mail av mig) och hoppas att det finns anledning att gratulera dig och din sambo till det stundande bröllopet inom kort också!

Translation: The winner of the Burfitt porcelain box.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.adulttorrent.org/category/latino

https://4motors.com.ua