Banner
Inte helt självklara färgkombinationer, det gillas!

Inte helt självklara färgkombinationer, det gillas!

Hos Simply grove hittade jag de här härliga bilderna från färgfabrikanten Farrow & Ball och jag gillar att det är lite märkliga färgkombinationer på bilderna – det är precis så inspirationsbilder från färgföretag ska funka tycker jag, eftersom man lätt annars halkar tillbaka i gamla mönster där bara givna, beprövade färgmatchningar kommer på tal. Man behöver liksom se de lite mer experimentella kombinationerna på bild för att fatta att de funkar, tycker jag.

Knasiga gröna färger får krocka hejvilt.

Knasiga gröna färger får krocka hejvilt.

Även här spännande kombinationer.

Även här spännande kombinationer.

Translation: I like the way Farrow & Ball matches colours in unconventional ways!

#Etiketter
Farrow & Ball

En kommentar

///////////////
  1. Nissan

    Väldigt fint med färg i taket också… Undrar om jag ska våga mig på det nu när jag ska måla om mitt sovrum…

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


солнцезащитные очки мужские

купить систему автоматического полива