Banner
Inramat från Coulson Macleod.

Inramat från Coulson Macleod.

Häromdagen bloggade Frida om inramade ord på väggen, och jag har så klart också några – även om jag gjort det till en tradition att inte komma mig för att faktiskt hänga upp något förrän ungefär fyra år efter köpet. Alltså ligger somligt oinramat i garderoberna …
En som dock hänger på väggen är Warhols “All is pretty.”-affisch från Moderna museet, och så har jag en specialgjord bild av John Clark baserad på ett foto på mig och maken som togs ungefär fem minuter efter att han friat till mig – den är av naturliga skäl en favorit. De inramade budskapen på bilderna ovan från Coulson Macleod är inte heller dumma, jag gillar formatet och “bristen på marginaler”, allt behöver ju faktiskt inte ha en passepartout.

Update: Jag fick en kommentar från Coulson Macleod som hälsar att alla mina läsare får gratis frakt om ni vill beställa! Ange SWEDENFREEDELIVERY vid utcheckningen i webshoppen i så fall.

Translation: Frida at Trendenser blogged about framed sayings and words the other day, and I like these by Coulson Macleod. Thank you also to Coulson Macleod for offering my readers free shipping!

2 kommentarer

///////////////
 1. Anna G.

  Citattavlor, ja tack, men det ska vara tryckbokstäver för min del, inget snirkligt. Tavlorna här ovan var riktigt snygga! Jag köpte egna gummistämplar för ett tag sen, och då blev det ännu roligare med bokstäver… nu stämplas det för fullt här hemma 🙂

  0
 2. Coulson Macleod

  As a way of saying thank you for the lovely mention, we are offering all your readers free delivery to Sweden if they order any of our art before the end of March.

  Simply enter the code SWEDENFREEDELIVERY at checkout.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.profvest.com

полотенца банные купить