Banner
Beige och mörkblått är ju ruskigt fint ihop!

Beige och mörkblått är ju ruskigt fint ihop!

Gamla virkade dukar har jag ju skrivit om flera gånger och håller just nu på att spara ihop ett gäng som antingen ska få bli en större duk eller en lampa (vi får se). Men om man nu bara har en stackars övergiven duk som ligger och ruttnar i en låda, så kan man ju göra som på bilden och helt enkelt nåla upp den på väggen! Väldigt vackert, särskilt när väggen är ungefär samma färg. Att färgkombinationerna i bilden (som jag hittade via Annaleenas HEM) dessutom var supersnygga skadar ju inte.

Translation: I love the colour combinations in this image, and also the idea to pin a single doily to the wall as decoration.

3 kommentarer

///////////////
 1. Alexandra

  Fint också med målningen som inte är inramad.

  0
 2. Kristina - ingen vanlig dag

  Bra tips! Jag har massvis av gamla virkade dukar – stora och små – som jag fått från min farmor och hennes syster och som jag inte vet vad jag ska göra med. Just nu ligger de tyvärr bara i ett skåp…
  Vacker bild!
  /Kristina

  0
 3. bibbi

  ser mer ut som att den tejpats upp va?

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://adulttorrent.org