Banner
De här finingarna ska jag skiljas från, rätt mycket emot min vilja...

De här finingarna ska jag skiljas från, rätt mycket emot min vilja...

Ett litet shoppingtips så här på lördagsmorgonen – ELLE-redaktionen som jag jobbar på har dragit igång en loppisblogg, alltså en bloppis, där vi säljer dyrgripar och favoriter ur våra egna garderober! Än så länge är utbudet ganska begränsat, men vår målsättning är att det ska trilla in nya saker i bloppisen varje dag under våren, så här är helt klart en blogg att bokmärka om du vill fynda fina plagg, skor och accessoarer. Här hittar du bloppisen och klickar du här hittar du de saker just jag säljer! (Och skorna ovan är det jag som säljer, med brustet hjärta eftersom skogalningen i mig ÄLSKAR dem, men det är bara att konstatera att de faktiskt är för stora …)

Translation: The editorial department at ELLE Sweden has started a “bloppis”, a blog where we sell stuff out of our own wardrobes. Take a look!

#Etiketter
bloppisELLE

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.velotime.com.ua/category/velosipedy-author/

www.unc-mps.com.ua/uslugi/inektsionnaya-gidroizolyatsiya